Το Queen.gr στην Ελένη: τέλειες ιδέες για περιτυλίγματα από τα χεράκια σας!

Το Queen.gr στην Ελένη: τέλειες ιδέες για περιτυλίγματα από τα χεράκια σας!

Εύκολες, οικονομικές και πολύ εντυπωσιακές

butterflies_collage
kitchentowel_collage
straws_collage

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας βρεθήκαμε στο πλατό της Ελένης όπου δείξαμε απλές αλλά εντυπωσιακές ιδέες για περιτυλίγματα, με καθημερινά υλικά, που μπορείτε να κάνετε μόνες σας ή μαζί με τα παιδιά σας.

Δείτε εδώ step by step τρεις από αυτές και περισσότερες προτάσεις στο video που ακολουθεί, με το απόσπασμα από τη χθεσινή εκπομπή.



Κουτί με πεταλούδες

Θα χρειαστείτε:
Χρωματιστό χαρτόνι
Ψαλίδι
Κόλλα
Κουτί

Πώς το φτιάχνετε: Διπλώνετε το χαρτόνι και σχεδιάζετε μισή πεταλούδα. Την κόβετε και βάζετε λίγη κόλα στη μέση και κατά μήκος της. Κολλάτε πάνω στο κουτί και αφήνετε να στεγνώσει.




Περιτύλιγμα για βιβλίο

Θα χρειαστείτε:
Πετσέτα κουζίνας
Παραμάνες
Κορδόνι
Φαρφάλες

Πώς το φτιάχνετε: Καλύπτετε το βιβλίο σας με την πετσέτα και τη στερεώνετε με παραμάνες. Δένετε το δέμα με το κορδόνι και με το ίδιο κορδόνι τις φαρφάλες σαν διακοσμητικά φιογκάκια.



Γλάστρα με καλαμάκια

Θα χρειαστείτε:
Μεταλλική κονσέρβα
Κόλλα χαρτί
Καλαμάκια
Κόλλα
Κορδέλα

Πώς το φτιάχνετε: Ντύνετε την κονσέρβα με το χαρτί που έχετε επιλέξει. Περνάτε ένα κομμάτι της επιφάνειας με κόλλα και κολλάτε ένα-ένα τα καλαμάκια. Κόβετε τα κομμάτια που περισσεύουν. Δένετε με την κορδέλα. Καλό είναι να έχετε προηγουμένως βάλει μέσα στην κονσέρβα το αρωματικό ή το λουλούδι που έχετε επιλέξει και στο τέλος να δέσετε την κορδέλα ώστε να είστε σίγουρες πως δεν θα λερωθεί από το χώμα.


Διαβάστε επίσης: Το Queen.gr στην Ελένη- Τι φόρεσαν η Ελένη Μενεγάκη και η Νίκη Κάρτσωνα στη χθεσινή εκπομπή