Super προσφορές ευεξίας στο μόνο αυθεντικό Μαροκινό Hammam της Αθήνας

Super προσφορές ευεξίας στο μόνο αυθεντικό Μαροκινό Hammam της Αθήνας

Ιδιαίτερη περιποίηση και τελετουργικά ανανέωσης από το Le Hammam

Νιώθετε την κούραση να έχει γίνει ένα με το σύστημά σας; Θέλετε απεγνωσμένα μία αλλαγή παράστασης; Νιώθετε το σώμα σας πιασμένο και μπλοκαρισμένο; Το δέρμα σας χρειάζεται ανανέωση; Έχετε ανάγκη από πραγματική χαλάρωση; Θέλετε να προτοιμαστείτε για τις διακοπές σας και προσπαθείτε να απαλλαγείτε από την όψη φλοιού πορτοκαλιού;

Πολλές ερωτήσεις ε; Υπάρχει όμως απάντηση και καλό είναι να εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία όταν μας δίνεται. Ιούλιος, μήνας ζέστης, πίεσης, πρώτων διακοπών ή προετοιμασίας για την άδεια του Αυγούστου. Υπάρχουν βέβαια κάποιοι και είναι πολλοί αυτοί που παρότι καλοκαίρι δεν θα καταφέρουν να αποδράσουν. Υπάρχουν όμως ευτυχώς οι μικρές αποδράσεις που χωράνε στην καθημερινότητά μας. Το κόστος για τις θεραπείες τύπου spa/ hammam όταν πρόκειται για απεγγελματική φροντίδα και κάτι που πραγματικά θα κάνει διαφορά στην ευεξία μας, δεν είναι και το μικρότερο στον κόσμο.

Το Le Hammam, αναγνωρίζοντας τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε ξεκίνησε ειδικές προσφορές για το μήνα Ιούλιο που θα σας αφήσουν έκπληκτους. Τα τελετουργικά περιποίησης του Le Hammam, ξεκινούν με το κλασικό χαμάμ και συνεχίστε στο ζεστό πέτρινο κρεβάτι, όπου οι ειδικοί θα σας τρίψουν με το παραδοσιακό γάντι του kessa χρησιμοποιώντας μαύρο σαπούνι από πάστα ελιάς και ευκάλυπτο για να επιτύχουν ολοκληρωτική απολέπιση. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε θεραπείες όπως Shirodhara και το μασάζ Balinais. Σε αυτό το μοναδικό, αυθεντικό Μαροκινό χαμάμ, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πολυφασματικές θεραπείες και άκρως αποτελεσματικές τεχνικές, εγγυώνται την απόλυτη χαλάρωση και αναδόμηση σε σώμα και πνεύμα. Επιπλέον, η ζέστη όσο και αν φαίνεται περίεργο καλεί τη χαλάρωση με τσάι και την αποτοξίνωση του hammam, μιας και βγαίνεις δροσερός και αναζωογωνημένος- έτοιμος να αντιμετωπίσεις τον καύσωνα.

Μόνο για τον μήνα Ιούλιο οι προσφορές δίνουν την ευκαιρία να διαλέξει κανείςανάμεσα από: 3 τελετουργικά ευεξίας, 2 μασάζ και μαύρισμα με αερογράφο και κλείστε το ραντεβού σας για να τα απολαύσετε μέχρι το τέλος του χρόνου.

*Οι προσφορές ισχύουν μόνο για το μήνα Ιούλιο με προαγορά μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας PayPal (με όλες τις πιστωτικές κάρτες) ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και εξαργύρωση μέχρι το τέλος του έτους 2012. Δείτε τις προσφορές για τις θεραπείες οι οποίες φτάνουν ενδεικτικά ως και το 1/3 της αρχικής τιμής. Μπείτε στo site εδώ και δείτε τι προσφέρεται στις σούπερ τιμές. Μάθετε περισσότερα στη σελίδα στο facebook εδώ.