Έπηξε η μάσκαρα; Υπάρχει λύση!

Γωγώ Φούντα
Έπηξε η μάσκαρα; Υπάρχει λύση!

2 απλοί τρόποι για ώρα ανάγκης

Λίγες ώρες απέμειναν για το ραντεβού με τον άντρα των ονείρων σας. Όλα τα έχετε φροντίσει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, αλλά δυστυχώς, την ώρα που πάτε να απλώσετε μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας για να κάνετε μάτια πλάνα, συνειδητοποιείτε ότι έχει πήξει! Η ώρα είναι περασμένη για να βγείτε να αγοράσετε άλλη, και ο πανικός σας κυριεύει. Ψυχραιμία και σας έχουμε τη λύση.

Κάθε φορά που ανοιγοκλείνουμε την μάσκαρά μας μπαίνει μέσα αέρας με αποτέλεσμα να πήζει και σβολιάζει όταν την τοποθετούμε στις βλεφαρίδες μας. Το μυστικό είναι, αφού σκουπίσουμε πολύ καλά το βουρτσάκι με μία πετσέτα ώστε να απομακρυνθούν τα υπολείμματα, κλείνουμε καλά την μάσκαρα και την τοποθετούμε σε νερό που μόλις έχει αρχίσει να βράζει για 2 λεπτά. Ένας άλλος τρόπος είναι να ρίξουμε 2 σταγόνες ελαιόλαδο και αφού την κλείσουμε να ανακατέψουμε πολύ καλά με το βουρτσάκι.

Φυσικά αυτό δεν μπορείτε να το κάνετε επ' αόριστον καθώς κάποια στιγμή θα πρέπει να αγοράσετε καινούρια, ωστόσο σε ώρα ανάγκης τα tips αυτά θα σας φανούν πολύ χρήσιμα.



Διαβάστε επίσης:

Κερδίστε χρήματα στο ίντερνετ χωρίς ταλαιπωρία!

Sea Chic: Πώς να πετύχετε την κυματιστή κουπ παραλίας

Κάντε οικονομία στη βενζίνη σας με 4 βασικά tips!