Ανανεώστε το στυλ σας με πρωτότυπα και οικονομικά κομμάτια από το Meet Market

Ανανεώστε το στυλ σας με πρωτότυπα και οικονομικά κομμάτια από το Meet Market

Vintage ρούχα, αξεσουάρ και αντικείμενα καθώς και σπάνιες δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών σε τιμές έκπληξη

Αυτό το Σαββατοκύριακο το The Meet Market ξαναχτυπά στο αγαπημένο στέκι six d.o.g.s. Το πρώτο event της νέας σεζόν είναι γεγονός! Ο καλύτερος τρόπος για να δεχτούμε ομαλά τη μετάβαση στο φθινόπωρο είναι μια ανανέωση γκαρνταρόμπας και περιβάλλοντος σε τιμές έκπληξη, υπό τον ήχω funky μουσικής και περιτριγυρισμένοι από ωραίες παρουσίες!


Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στο μπαράκι της Αβραμιώτου 6-8 στο Μοναστηράκι από τις 15:00 μέχρι τις 00:00, θα μπορεί να βρει κανείς οπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Η εναλλακτική αγορά του Meet Market, δίνει Rendez-vous στο αγαπημένο μας 6 d.o.g.g.s οπού θα βρίσκονται 45 πάγκοι με γνωστούς δημιουργούς και πολλές νέες συμμετοχές καλύπτοντας μεγαλύτερη έκταση από ποτέ! Κάντε τη βόλτα σας λοιπόν και απολαύστε τον απογευματινό καφέ ή το ποτό σας με καλή παρέα ανάμεσα σε στιλιστικούς θησαυρούς που δεν βρίσκει εύκολα κανείς!

Περισσότερα στο www.themeetmarket.gr. Για μία πιο δυνατή γεύση δείτε το βιντεάκι από το περσινό meeting στο κάτω μέρος της οθόνης- αν και να θυμάστε πως φέτος η ομάδα έχει ετοιμάσει πολλά περισσότερα!

Διαβάστε ακόμη:



Πώς να γλιτώσετε χρήματα στο super market

Κάντε shopping χωρίς να χάνετε χρόνο στο δοκιμαστήριο

Κερδίστε χρήματα στο ίντερνετ χωρίς ταλαιπωρία!