Πώς να διατηρηθούν τα βερνίκια νυχιών περισσότερο

Γωγώ Φούντα
Πώς να διατηρηθούν τα βερνίκια νυχιών περισσότερο

Εύκολα, γρήγορα και κυρίως... ανέξοδα!

Τα βερνίκια νυχιών είναι μία αδυναμία των γυναικών την οποία όσα χρόνια κι αν περάσουν και όσο σοβαρή και να είναι η οικονομική κρίση, δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψουν. Kαι επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και δυστυχώς το budget δεν είναι πάντα αρκετό για να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε τις μικρές γυναικείες μας επιθυμίες, σας έχουμε κάποια tips τα οποία θα κάνουν τα βερνίκια νυχιών σας να διατηρηθούν περισσότερο και κατ' επέκταση και τα χρήματα στο πορτοφόλι σας...

Πριν κλείσετε λοιπόν το μπουκαλάκι, περάστε το στόμιο και τις αυλακιές με ένα βαμβάκι το οποίο θα έχετε ποτίσει με ασετόν. Καθαρίστε καλά από τα υπολείμματα βερνικιού, αφήστε το να στεγνώσει και τέλος σφραγίστε γερά το βερνίκι. Επίσης, καλό είναι να τα φυλάσσετε σε σκοτεινό μέρος χωρίς ήλιο.

Ακόμα ένα tip είναι να ρολάρετε ανάμεσα στα χέρια σας το μπουκαλάκι πριν χρησιμοποιήσετε το βερνίκι για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Με αυτό τον τρόπο ανακατεύονται καλά όλα τα συστατικά και δεν πήζει τόσο γρήγορα. Αποφύγετε να το ανακατεύετε με δύναμη γιατί θα δημιουργηθούν φυσαλίδες και το χρώμα θα πάρει αέρα. Τέλος, απαγορεύεται να βάλετε αραιωτικό καθώς θα επηρεαστεί η αποτελεσματικότητα του προιόντος.

Διαβάστε επίσης:

Tips για να μην τρέχει η μάσκαρα και το μολύβι

Σπιτική λοσιόν για πιτυρίδα και ξηροδερμία εύκολα και οικονομικά!

Πώς θα καθαρίσετε το στρώμα σας