Παντρεύεστε; Αποκτήστε designer νυφικά σε τιμές κόστους!

Παντρεύεστε; Αποκτήστε designer νυφικά σε τιμές κόστους!

H Victoria Kyriakides δίνει την ευκαιρία κι εσείς δεν έχετε παρά να την αρπάξετε!

Ψάχνοντας ένα καλό φόρεμα για τον γάμο της φίλης μου, ανακάλυψα μοναδικές δημιουργίες στο ατελιέ της Victoria Kyriakides και βρήκα κάτι παραπάνω από ένα καλό φόρεμα, σε πραγματικά προσιτή τιμή! Και το αξιοσημείωτο, για τα κορίτσια που παντρεύεστε σε αυτήν την δύσκολη οικονομικά περίοδο, μπορείτε να βρείτε νυφικές δημιουργίες Haute Couture σε τιμές που δεν φαντάζεστε!

Όλοι γνωρίζουμε τις πραγματικές τιμές των designer νυφικών, όμως ακόμη και αν επιχειρήσουμε να αγοράσουμε νυφικό από γνωστές μαζικής παραγωγής αλυσίδες και πάλι φτάνουμε να ξοδέψουμε μερικές χιλιάδες ευρώ. Η ενοικίαση είναι ούτως ή άλλως η χειρότερη λύση μιας και ποια νύφη θα ήθελε την πιο σημαντική μέρα της ζωής της να ντυθεί με ένα χιλιοφορεμένο νυφικό που ίσως έχει οδηγήσει και σε διαζύγιο. Καλό είναι το νυφικό μας να είναι αποκλειστικά και μόνο δικό μας.

H σχεδιάστρια Victoria Kyriakides είναι γνωστή για τη λατρεία της στο οργανικό μετάξι, την δημιουργία ιδιαίτερων υφασμάτων, τις υπέροχες δαντέλες από Chantilly, τα περίτεχνα μα όχι υπερβολικά σχέδια και την πρωτοτυπία της αναγνωρισμένη και εκτός συνόρων μιας και το label έχει εδραιωθεί πλέον στο Λονδίνο ενώ δραστηριοποιείται και σε άλλες χώρες. Το ίδιο εκτός από τα νυφικά ισχύει και για τις haute couture δημιουργίες της σε βραδινά φορέματα.

Αν επισκεφθείτε, λοιπόν, το ατελιέ της στο Κολωνάκι, Πατριάρχου Ιωακείμ 14 , θα βρείτε υπέροχα σχέδια για κάθε γούστο και στυλ τόσο για τη μεγάλη μέρα όσο και για ένα ιδιαίτερο event.

Τιμές από 1.000-1.700 Ευρώ!!! Κλείστε το ραντεβού σας τώρα!!! Τηλ. 210-3622114.

Διαβάστε ακόμη:

H Victoria Kyriakides εντυπωσίασε εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο Βελιγράδι (backstage&catwalk photos)

H Victoria Kyriakides σχεδιάζει οικολογικά!

Αποκλειστικό Victoria Kyriakides: To Grecian chic show που έκανε το Λονδίνο να παραμιλάει...

Fashion πρωτοπορία: Bloggers αναλαμβάνουν την καμπάνια συλλογής νυφικών για το 2013