To νέο site του Skip, ήρθε να μας λύσει όλες τις απορίες για το πλύσιμο των ρούχων!

To νέο site του Skip, ήρθε να μας λύσει όλες τις απορίες για το πλύσιμο των ρούχων!

Κάντε κλικ στο vazoplintirio.gr και μάθετε τα πάντα

Το αγαπημένο απορρυπαντικό εδώ και πολλά χρόνια Skip, σκέφτηκε κάτι πρωτοπορειακό για να μας διευκολύνει την καθημερινότητα ακόμη περισσότερο. Ένα site που σκοπό έχει να ενημερώσει τον χρήστη για τα πάντα γύρω από το πλύσιμο των ρούχων και όχι μόνο.

Απόριες που βασανίζουν όλους μας, όπως: «Πώς λειτουργεί το νέο μου πλυντήριο; Στους πόσους βαθμούς πλένονται τα μάλλινα; Πώς φεύγει το κόκκινο κρασί από το μεταξωτό;» και πολλές άλλες ακόμη, απαντά το vazoplintirio.gr.

Μέσω του site οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει ένα καινούριο πλυντήριο και ενδιαφέρονται να γνωρίσουν όλες του τις δυνατότητες μπορούν να κλείσουν ακόμη και ραντεβού με έναν ειδικό πλύσης. Ο ειδικός της ομάδας Skip επισκέπτεται το σπίτι σε μέρα και ώρα που έχει ορίσει ο ενδιαφερόμενος ΔΩΡΕΑΝ, εκπαιδεύει σχετικά με τις λειτουργίες του νέου πλυντηρίου και μοιράζεται μυστικά πλύσης. Τέλος, λοιπόν οι ατελείωτες ώρες μπροστά στο εγχειρίδιο προσπαθώντας να ανακαλύψετε ποιο κουμπί κάνει τι!

BANNER_600X500

Η νοικοκυρά πια, όπως και ο καθένας μας μπορεί να γνωρίσει καλύτερα τις λειτουργίες του πλυντηρίου τoυ ανάλογα με τη μάρκα και το μοντέλο του, να βρει προσφορές για τα αγαπημένα προϊόντα Skip και να πάρει απαντήσεις.

Το site όμως, είναι γεμάτο πολλά ακόμη χρήσιμα εργαλεία. Μέσα σε αυτό μπορεί να βρει κανείς συμβουλές και tips για μία σωστή πλύση. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιήσει το απόλυτο εργαλείο λεκέδων για να μάθει ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσει για να απομακρύνει έναν λεκέ, ορίζοντας το είδος του λεκέ και το είδος και χρώμα του υφάσματος.

Την επόμενη φορά, λοιπό, που θα συναντήσετε δυσκολίες, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο vazoplintirio.gr!

Διαβάστε ακόμη:

Βασικά λάθη που δεν πρέπει να κάνετε όταν μαγειρεύετε με τηγάνι!

Τραπέζι στο σπίτι; Οι βασικοί κανόνες Savoir Vivre

Δημιουργήστε με κουτάλια, πιρούνια και... κρεμάστρες!