Ρούχα, αξεσουάρ και είδη deco με σούπερ τιμές στο 4ήμερο του The Booze Market!

Ρούχα, αξεσουάρ και είδη deco με σούπερ τιμές στο 4ήμερο του The Booze Market!

Μη χάσετε τη Χριστουγεννιάτικη version του Vintage School

Το πρώτο The Booze Market έλαβε χώρα πρίν απο δύο χρόνια και πολλοί θα γνωρίζετε πλέον το εντυπωσιακό σκηνικό στο οποίο λειτουργεί βρίσκεται σε μία συνεχή, δημιουργική αναδιαρύθμιση, το γνωστό μας "Work in Progress". Η ομάδα του Booze Cooperativa στην οδό Κολοκοτρώνη 57-59 με εντυπωσιακές αντοχές και κέφι συνεχίζει την προσπάθεια της στην διαμόρφωση ενός σκηνικού με πολλές εκπλήξεις, δρώμενα και ποτά. Κάθε χρόνο και μια νέα ευχάριστη έκπληξη.

Στα πλαίσια αυτής της αναδιαρύθμισης αναμένουμε το επόμενο The Booze Market & Vintage School Xmas edition III που θα γίνει στις 21-24/12 με νέα διαρύθμιση και νέα ευχάριστη προσθήκη. Το Booze Market πλέον θα καταλαμβάνει όλη την υπέροχη εσωτερική στοά καθώς επίσης και τα γειτονικά δωμάτια, θα επεκτείνεται στο λεγόμενο γυάλινο όροφο πάνω απο την στοά και στα δωματιάκια του, και θα συνεχίζεται σε έναν νέο χώρο που δημιουργήθηκε αυξάνοντας αυτή την αίσθηση του λαβύρινθου γεμάτου εκπλήξεις που έχει ο χώρος. Η μουσική θα είναι από Djs του Booze Market.

Η ευχάριστη νέα προσθήκη είναι οτι πλέον θα λειτουργεί παράλληλα το νέο project της ομάδας του Booze Cooperativa που στην προσπάθεια τους να συνεχίσουν να υποστηρίζουν νέους καλλιτέχνες δημιούργησαν την Πεινάλε, μια συνεχή εικαστική έκθεση η οποία λειτουργεί στο γνωστό χώρο Γ όπου γινόταν το Market έως πέρυσι. Επίσης παράλληλα με το The Booze Market & Vintage School στο Booze Cooperativa λειτουργεί και το www.thecraftsmarket.com ως μια διαδυκτιακή αγορά χειροτεχνίας και vintage για όσους επιθυμούν να πουλάνε και διαδυκτιακά.

Συμπέρασμα; Περνάμε καλά με καλή παρέα, γνωρίζουμε ενδιαφέροντα άτομα, ψωνίζουμε ιδιαίτερα ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια, βιολογικά καλλυντικά, έργα τέχνης, διακοσμητικά και πίνουμε ευχάριστα τον καφέ ή το ποτό μας... στο κέντρο της Αθήνας. Designers, καλλιτέχνες και vintage συλλέκτες, ενώνουν για μία ακόμη φοά τις δυνάμεις τους και μας προσφέρουν υπέροχες επιλογές για εμάς τους ίδιους ή σαν δώρα για αγαπημένα πρόσωπα στις πιο super τιμές!

Ημερομηνίες

Παρασκευή 21/12 14:00-24:00
Σάββατο 22/12 14:00-24:00
Κυριακή 23/12 14:00-24:00
Δευτέρα 24/12 12:00-18:00

Διαβάστε ακόμη:

PLAYROOM #2 - GIFT YOURSELF: To νέο Pop Up Shop στο Κολωνάκι

29 και 30 Δεκεμβρίου δίνουμε δυναμικά το «παρών» στο BAZAAR Αγάπης

είτε την υπέροχη pre-fall 2013 συλλογή Just Cavalli