Tips για τέλεια οργανωμένο μπάνιο

Tips για τέλεια οργανωμένο μπάνιο

Για να μην χάνετε χρόνο ψάχνοντας

Για τους μη- οργανωτικούς, το μπάνιο είανι το δωμάτιο του σπιτιού στο οποίο καταναλώνουμε τον περισσότερο χρόνο αφού τα δεκάδες μπουκαλάκια και οι συσκευασίες καλλυντικών, προϊόντων και απορρυπαντικών δεν είναι εύκολο να μπουν σε τάξη- ειδικά αν το μπάνιο μας είανι μικρό. Όσο περιορισμένος κι αν είναι ο χώρος, όμως, μπορούμε, με εύκολα τρικ να διατηρήσουμε την τάξη και να μην χάσουμε άλλο χρόνο από την ζωή μας ψάχνοντας.

1) Προσθέστε μία επιπλέον επιφάνεια
Εάν δεν έχετε αρκετό αποθηκευτικό χώρο, σκεφτείτε να προσθέσετε, σε στέρεο σημείο του μπάνιου, μία λεία, ξύλινη επιφάνεια. Έτσι, θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να έχετε τα προίόντα πρώτης ανάγκης μπροστά στα χέρια σας.


2) Στερεώστε τις ράγες για τις πετσέτες στην πόρτα
Η πόρτα του μπάνιου είναι εξαιρετικό μέρος για να κρεμάσετε τις πετσέτες, τις οποίες διαφορετικά θα είχατε σε άλλο σημείο του σπιτιού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις προμηθευτείτε, ενώ μπορείτε πολύ εύκολα να τις τοποθετήσετε μόνες σας.


3) Δημιουργήστε χώρο για ένα ξεχωριστό ράφι
Στο οποίο μπορείτε να βάλετε όλες αυτές τις συσκευασίες που δεν έχουν σταθερή θέση μέσα στο μπάνιο σας- όπως η σακούλα με τους δίσκους ντεμακιγιάζ ή το ανταλλακτικό υγρού σαπουνιού. Σίγουρα, μεταξύ πόρτας και ταβανιού του μπάνιου σας θα βρείτε ένα κενό.

Διαβάστε ακόμα:
Χρειάζεστε ράφια και επιπλέον χώρο για ντουλάπα; Μην αγοράσετε!
Καλεσμένοι της τελευταίας στιγμής; Καθαρίστε το σαλόνι σας στο λεπτό!
Φτιάξτε μόνες σας, χωρίς κόστος, το δικό σας χειροποίητο ξύδι