16, 17 &18 Μαρτίου: 3ήμερο εορταστικό Meet Market στο κέντρο της Αθήνας

16, 17 &18 Μαρτίου: 3ήμερο εορταστικό Meet Market στο κέντρο της Αθήνας

Designers, συλλέκτες, djs και ενδιαφέρουσες παρουσίες όλοι στην Πλατεία Αγ. Ειρήνης

Ηρθε και πάλι ο χρόνος για το επόμενο Μeet Μarket: Επισκευθείτε για δεύτερη συνεχόμενη φορά , το "Γκρί Κτήριο" στην Πλ.Αγίας Ειρήνης στις 16, 17 &18 Μαρτίου, για ενα τριήμερο market με απογειωτική διάθεση. Θα είμαστε στον ισόγειο χώρο με 45 πάγκους σχεδιαστών, συλλεκτών, καλλιτεχνών, κατασκευαστών.....οι περισσότεροι απο τους οποίους δεν συμμετείχαν την προηγούμενη φορά και θα δώσουν το δικό χρώμα στο Γκρι Κτήριο.

Γιορτάστε, λοιπόν, με shopping το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας με πολλή μουσική απο τους DJ' s και μη ξεχάσετε να περάσετε απο το κεντρικό ταμείο να παίξετε το παιχνίδι στο οποίο όλοι , και οι πιο άτυχοι , κερδίζουν ένα δώρο!

The Meet Market: Μια τρήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Info:

The Meet Market >>> "Το Γκρι Κτίριο"
Σάββατο 16 - Κυριακή 17 - Δευτέρα 18, Μαρτίου 2013
12:00 - 22:00 κάθε μέρα
Πλατεία Αγίας Ειρήνης (επί των οδών Βασιλικής 2, Παναγή Σκουζέ & Λιμπονά 2)

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα πιο fashion γυαλιά ηλίου για καλό σκοπό από την Tom's

Ώρα για οικονομία: Πώς θα μειώσετε έξυπνα, τα έξοδα πετρελαίου και νερού

Μελάνι στα ρούχα; Αφαίρεσε τους λεκέδες χωρίς καθαριστήριο!