Μετατρέψτε ένα άδειο μπουκάλι κρασιού σε designer φωτιστικό

Μετατρέψτε ένα άδειο μπουκάλι κρασιού σε designer φωτιστικό

Γιατί να ξοδέψετε μια περιουσία ενώ μπορείτε να το φτιάξετε μόνες σας;

Kαμιά φορά είναι πολύ καλύτερα να αφιερώνουμε δημιουργικά πάντα λίγο χρόνο και κόπο ίσως προκειμένου να γλιτώσουμε μια μικρή περιουσία. Ένα hot designer lamp μπορεί να κοστίζει πολλά ευρώ- μα πάρα πολλά ευρώ- ενώ στην ουσία μπορούμε να το φτιαξουμε οι ίδιοι με ελάχιστο κόστος ή και καθόλου, αν διαθέτουμε τα υλικά! Έχουμε και λέμε:

1. Πάρτε ένα παλιό μπουκάλι κρασιού και πλύντε το βγάζοντας ετικέτες αφού το βυθίσετε σε ζεστό νερό.

2. Θα χρειαστείτε ένα τρυπανάκι με διαμάντι για κοπή γυαλιών. Μοιάζει με κατσαβίδι και πωλούνται πολύ φτηνά σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ- μάρκετ ή ειδών σπιτιού (κοστίζει κάπου 10 ευρώ και θα σας χρειαστεί). Περάστε το σημείο του μπουκαλιού που θέλετε να τρυπήσετε για το καλώδιο με χαρτοταινία και ζωγραφίστε ένα κυκλάκι. Τοποθετήστε το μπουκάλι σε μαλακή επιφάνεια και κρατήστε το σταθερά καθώς τρυπάτε. Μπορεί να σας πάρει μέχρι και ένε τέταρτο για το άνοιγμα χωρίς δύναμη. Είναι προτιμότερο να φτιάξετε την τρυπούλα σιγά-σιγα.

3. Βγάλτε τις ταινίες και καθαρίστε το μπουκάλι και πάλι.

4. Πάρτε ένα καλώδιο με ντουί και διακόπτη για πρίζα. Περάστε το καλώδιο αφού το λύσετε μέσα από το άνοιγμα και στερεώστε τη βάση της λάμπας στο στόμιο.

5. Τοποθετήστε στη βάση ένα καπέλο της επιλογής σας που θα αγοράσετε από κάποιο μεγάλο κατάστημα με είδη διακόσμησης- εκτός και αν έχετε ήδη κάποιο.

6. Βάλτε το στην πρίζα και ανάψτε το!

shdfgjsdh

Καλή επιτυχία!

Διαβάστε ακόμη:

Τips για να μυρίζετε πάντα όμορφα, κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Βίντεο: Πώς να αυξήσετε την διάρκεια λειτουργίας στο laptop σας!

Μαλλιά που φριζάρουν; Φτιάξε μόνη σου spray κατά της θερμότητας και καθάρισες!