WIND: Δείτε το νέο τρυφερό σποτ της γνωστής εταιρείας (video)

Γωγώ Φούντα
WIND: Δείτε το νέο τρυφερό σποτ της γνωστής εταιρείας (video)

Η Wind συνεχίζει την προσπάθεια για ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις και πιο συμφέροντα πακέτα!

Mε μότο το «Όταν οι ανθρωποι προσπαθούν οι εταιρείες πρέπει να προσπαθούν περισσότερο», η γνωστή εταιρεία κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ Wind, επιστρέφει με ένα νέο διαφημιστικό σποτ, πρωτότυπο και πάνω απ' όλα δοσμένο με απλή και καθημερινή ματιά όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει και με προηγούμενες δουλειές της.

Το σποτ περιγράφει την καθημερινότητα ενός ζευγαριού με τελείως διαφορετικά ωράρια, καθώς η Άννα εργάζεται νύχτα, και ο Γιώργος μέρα, και παρά το γεγονός ότι περνούν πολλές ώρες την ημέρα χωριστά, προσπαθούν πάντα μαζί να φτιάξουν κάτι καλό για τους ίδιους αλλά και τους αγαπημένους τους. Όπως ακριβώς λοιπόν προσπαθεί το ζευγάρι αυτό, το οποίο τρέχει, όπως ο μέσος Έλληνας καθημερινά προκειμένου να τα βγάλει πέρα, έτσι ακριβώς προσπαθεί η Wind επί τρία συναπτά έτη, μειώνοντας σταθερά τις τιμές της με σκοπό να κάνει τα πακέτα της ιδανικά για όλους.

Επισκεφθείτε το site της εταιρείας, δείτε τα νέα οικονομικά πακέτα και επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει σε εσάς και τις ανάγκες σας...

Διαβάστε επίσης:

Πως να φτιάξετε τέλεια την βαλίτσα σας

Τips για να μυρίζετε πάντα όμορφα, κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Vintage κομμάτια, όλα 5-10ευρώ. Ήρθε η ώρα για Smart Shopping