Θεραπεύστε μόνες σας τις πανάδες από τον ήλιο με αυτές τις σπιτικές συνταγές

Θεραπεύστε μόνες σας τις πανάδες από τον ήλιο με αυτές τις σπιτικές συνταγές

Εύκολα και γρήγορα, πείτε αντίο στις πανάδες

Αγαπάτε τον ήλιο και την θάλασσα. Ξεχαστήκατε με τις ώρες κάνοντας ηλιοθεραπεία, παίζοντας ρακέτες και beach volley; Αν λοιπόν είσαστε από τους άτυχους που αποκτήσατε πανάδες στο δέρμα σας ως αναμνηστικό καλοκαιριού, σας έχουμε τη λύση να τις ξεφορτωθείτε σύντομα. Φτιάξτε μόνες σας peeling και βραδινή λοσιόν και καταπολεμήστε τις άμεσα. Μην ξεχνάτε να κάνετε αυτή τη θεραπεία το βράδυ και να τα αποφεύγετε να την ακολουθείτε λίγες ώρες πριν βγείτε στον ήλιο.


Αρχικά κάνετε απολέπιση στα σημεία που σας ταλαιπωρούν ως εξής: Στύψτε ένα λεμόνι. Με το χυμό του και το ξύσμα του (και αφού το έχετε ανακατέψει με μαύρη ζάχαρη) τρίψτε τα σημεία που το έχουν ανάγκη.


Έπειτα, αφού έχετε ξεπλύνει καλά το δέρμα σας, εφαρμόστε την εξής πολύ αποτελεσματική κρέμα, που θα φτιάξετε μόνες σας. Ποτίστε με τη λοσιόν ένα βαμβάκι και με κυκλικές κινήσεις περάστε τα σημεία που έχουν πανάδες. Θα χρειαστείτε: 15ml μηλόξυδο, 30ml ανθόνερο αμαμελίδας, 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο tea tree, 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμόνι ή γκρέιπφρουτ

Good luck!

Διαβάστε ακόμα

Tips για να δείχνετε πιο αδύνατες!

Tips για να κρατάει το άρωμά σου περισσότερο, ακόμη και μέσα στο... κατακαλόκαιρο!

Οδοντόκρεμα για γερά νύχια; 5 χρήσεις της οδοντόκρεμας που ίσως δεν γνωρίζατε