Πώς το λάδι καρύδας θα σας χαρίσει τέλεια μαλλιά και επιδερμίδα!

Πώς το λάδι καρύδας θα σας χαρίσει τέλεια μαλλιά και επιδερμίδα!

Φυσικές συνταγές για λαμπερά μαλλιά και super υγιή επιδερμίδα

Η επιδερμίδα μας καθώς και τα μαλλιά μας, χρήζουν ιδιαίτερης περιποίησης και φροντίδας. Το λάδι καρύδας είναι ένα από τα καλύτερα καλλυντικά που μας χαρίζει η φύση, το οποίο έχει πολλαπλές χρήσεις και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτούμε δεόντως.


Πάμε να δούμε με ποια υλικά συνδυάζεται τέλεια και επιφέρει θετικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα και τα μαλλιά μας:


Eπιδερμίδα:
- Mάσκα: Ανακατέψτε λάδι καρύδας με μέλι και απλώστε τη στο προσωπό σας για περίπου 20 λεπτά. Μετά ξεπλένετε με χλιαρό νερό. Η μάσκα αυτή είναι ενυδατική και αντιβακτηριδιακή!
- Scrub: Aν θέλετε να κάνετε απολέπιση, τότε δεν έχετε παρά να αναμίξετε λάδι καρύδας με μαγειρική σόδα. Η επιδερμίδα σας θα το εκτιμήσει
- Ενυδάτωση σώματος:Αν παρουσιάζετε ξηροδερμία δεν έχετε παρά να κάνετε μασάζ στα προβληματικά σημεία μόνο με το λάδι καρύδας. Θα γίνουν μαλακά στη στιγμή!


Μαλλιά:
- Μαλλιά που φριζάρουν: Οι περισσότερες γυναίκες ταλαιπωρούνται από το ενοχλητικό φριζάρισμα. Η λύση έρχεται από το λάδι καρύδας. Μετά το λούσιμο ή και αφότου έχετε στεγνώσει τα μαλλιά σας, ρίξτε μερικές σταγόνες του ελαίου στα χέρια σας και έπειτα απλώστε τις στις άκρες σας.
- Μάσκα ενδυνάμωσης: Αν θέλετε να δείτε τα μαλλιά σας πιο λαμπερά και υγιή από ποτέ, απλώστε το λάδι καρύδας στα μαλλιά σας και τυλίξτε τα με μια μεμβράνη ή πετσέτα. Αφήστε τα για μία με δύο ώρες (όσο αντέχετε) και έπειτα λουστείτε κανονικά

Διαβάστε ακόμα

Το μαγικό σπρέι που εξαφανίζει το τσαλάκωμα στα ρούχα

Αναστενάζετε κάθε φορά που πάτε να βάλτε το τζίν σας μετά το πλύσιμο;