Εξαφανίστε ακόμη και τους πιο σκληρούς λεκέδες στη στιγμή, με… Εύρηκα bright!

Εξαφανίστε ακόμη και τους πιο σκληρούς λεκέδες στη στιγμή, με… Εύρηκα bright!

Τα προϊόντα ΕΥΡΗΚΑ bright θα σας λύσουν τα χέρια

Έπεσε πάνω στο αγαπημένο σας παντελόνι κέτσαπ, σοκολάτα, κρασί; Κανένα πρόβλημα! Ακόμη και οι πιο δύσκολοι λεκέδες μπορούν τώρα να εξαφανιστούν στο λεπτό, μιας και τα Eύρηκα bright με τις μαγικές τους συνθέσεις κάνουν θαύματα!

Το Εύρηκα Bright είναι το πιο αποτελεσματικό ενισχυτικό πλύσης που θα χρησιμοποιήσετε, μιας και αφαιρεί τέλεια τους λεκέδες και την καθημερινή βρωμιά, ενώ διατηρεί τα χρώματα των ρούχων λαμπερά και ζωντανά ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις.

Με νέα ενισχυμένη σύνθεση, η σκόνη, το energy gel και το pre-wash spray, εξαφανίζουν ακόμη και τους πιο δύσκολους και λιπαρούς λεκέδες. Τα ρούχα σας δεν ταλαιπωρούνται, αφού τα ενισχυτικά πλύσης Εύρηκα μπορούν και δρούν ακόμη και στους 30 βαθμούς. Τα χρώματα δεν αλλοιώνονται και τα ρούχα σας λάμπουν!


Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τα τρία θαυματουργά προϊόντα που θα γίνουν αυτομάτως και τα αγαπημένα μας:


1. Ευρηκα Bright Σκόνη: Είναι ένα από τα πιο προηγμένα προϊόντα της αγοράς, καθώς η ενισχυμένη σύνθεσή του εξασφαλίζει πέρα από την απομάκρυνση bleachable λεκέδων όπως τσάι, καφέ, κόκκινο κρασί, χυμό φρούτων, γρασίδι, απομακρύνει αποτελεσματικά και ένα φάσμα δύσκολων λεκέδων όπως λιπαροί λεκέδες, make up, κραγιόν, σοκολάτα, γάλα, αίμα, αυγό, ketchup. Η σύνθεσή του με Dye Transfer Inhibitor εμποδίζει την ανάμειξη και την μεταφορά των χρωμάτων, από το ένα ρούχο στο άλλο κατά τη διάρκεια της πλύσης, και ενώ το optical brightener που περιέχει, κάνει τα υφάσματα λευκά και χρωματιστά να λάμπουν. Θα δείτε αποτέλεσμα ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες όπως 30 και 40οC

2. Ευρηκα Bright Energy GEL: Εξαφανίζει κάθε είδους λεκέ και βρωμιές. Σε συνδυασμό με το απορρυπαντικό, αφαιρεί λεκέδες από τσάι, καφέ, κόκκινο κρασί, χυμούς φρούτων. Χρησιμοποιείται σαν ενισχυτικό στο πλυντήριο ή στο χέρι και επιπλέον η παχύρρευστη υφή του επιτρέπει την πιο εύκολη τοπική χρήση για προετοιμασία των πιο δύσκολων ή και ξεραμένων λεκέδων πριν την πλύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε όλα τα ρούχα ακόμα και στα ευαίσθητα.

3. Ευρηκα Bright Pre-Wash Spray: Η τέλεια και γρήγορη λύση για τους δύσκολους λεκέδες. Χάρη στη συσκευασία με trigger, στοχεύει απευθείας στο λεκέ έτσι ώστε να επιτυγχάνεται πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Εφαρμόζεται τοπικά στο λεκέ, σε ρούχο, ύφασμα ή άλλη επιφάνεια που πλένεται και στη συνέχεια πλένεται ή ξεβγάζεται καλά. Έχει αποτελεσματική δράση, ακόμα και σε λεκέδες που έχουν ξεραθεί, χρησιμοποιήστε το και απομακρύνετε από την πρώτη κιόλας πλύση λεκέδες όπως τσάι, καφές, κόκκινο κρασί, χυμοί φρούτων, γρασίδι, αλλά και λάδι κ.λ.π. Είναι κατάλληλο και ασφαλές για λευκά, χρωματιστά ακόμα και για ευαίσθητα.

Για κάθε σκληρή και μη βρωμιά, για κάθε επίμονο λεκέ, τα Εύρηκα bright έχουν τη λύση. Απολαύστε το φαγητό σας άφοβα, αφήστε τα παιδιά σας να παίξουν ανέμελα... Τα ρούχα σας με τη βοήθεια του Εύρηκα θα λάμπουν και πάλι σαν καινούργια!