Φορέστε άφοβα ξανά και ξανά τα αγαπημένα σας ρούχα

Φορέστε άφοβα ξανά και ξανά τα αγαπημένα σας ρούχα

Γνωρίζετε ότι τα ρούχα σημαίνουν πολλά περισσότερα για εμάς τις ίδιες; Δεν είναι απλά ένα φόρεμα, ένα πουλόβερ, μία μπλούζα.. είναι μέρος της ταυτότητάς μας, μέρος της προσωπικής μας ιστορίας. Το να φοράμε τα αγαπημένα μας κομμάτια, μας προσφέρει μια μοναδική σιγουριά και μας κάνει να νιώθουμε άνετα και όμορφα με τον εαυτό μας. Σχετική έρευνα* που πραγματοποίησε το Lenor ανάμεσα σε γυναίκες στην Ελλάδα, μας αποκαλύπτει πόσο σημαντική είναι η φροντίδα και διατήρηση των ρούχων και η σημασία αυτών για κάθε γυναίκα.

Σχεδόν τα 2/3 των γυναικών στην Ελλάδα, δηλώνουν πως αγαπημένα τους είναι τα ρούχα που τις κάνουν να νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και όχι αυτά με τα οποία έχουν εισπράξει τις περισσότερες φιλοφρονήσεις. Παρόλα αυτά, το 42% φοβούνται μην καταστραφεί ένα από τα αγαπημένα τους κομμάτια και αποφεύγουν να το φοράνε. Σκεφτείτε ότι ακριβώς γι αυτό τον λόγο, 1 στις 4 γυναίκες έχουν αγοράσει ένα συγκεκριμένο ρούχο σε διάφορα χρώματα. Ακριβώς επειδή το αγαπούν πάρα πολύ. Το Lenor με τη νέα, βελτιωμένη σύνθεση του έρχεται να βοηθήσει τις γυναίκες, ώστε να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους ρούχα, χωρίς να φοβούνται ότι θα φθαρούν.

Η νέα σύνθεση του Lenor βοηθά στο να διατηρούνται τα αγαπημένα μας ρούχα σαν καινούργια για μεγαλύτερο διάστημα, σε σχέση με χρήση μόνο απορρυπαντικού. Εισχωρεί βαθύτερα και γρηγορότερα στις ίνες των ρούχων και τις προστατεύει από την νούμερο ένα αιτία φθοράς τους, το επανειλημμένο πλύσιμο. Έτσι το Lenor δίνει στα αγαπημένα μας κομμάτια, μια πρωτόγνωρη αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας σαν να έχουν μόλις πλυθεί.

«Ένα καινούριο ρούχο είναι χαρά για κάθε γυναίκα. Όμως, στις μέρες μας, πολλές γυναίκες δεν έχουν τη δυνατότητα να ανανεώνουν συχνά την γκαρνταρόμπα τους. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να δώσουμε μια νέα πνοή, μια αίσθηση φρεσκάδας στα αγαπημένα μας κομμάτια και να αισθανόμαστε όμορφα φορώντας τα; Κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει εύκολα!» - Κατερίνα Μανωλαράκη Stylist, co-owner of D-Finestyling Team.
"Aγαπώ, ότι κρέμεται στην νουλάπα μου, παλιό και καινούργιο, ίσως κάποια παλιά.. ακόμη περισσότερο!! Είμαι και fan του vintage..είναι και η οικονομική κατάσταση που επικρατεί, οπότε, εκτιμώ ακόμη περισσότερο τα αγαπημένα μου ρούχα! Θέλω όμως να έχουν μια αίσθηση φρεσκάδας, με ζωντανά χρώματα και να μοιάζουν σαν καινούργια, να μοσχοβολάνε και να χαίρομαι να τα φοράω ξανά και ξανά και ξανά!!» - Αλεξάνδρα Κατσαΐτη -Fashion Stylist, Image Maker.

«Τα αγαπημένα μας ρούχα είναι ένα κομμάτι της προσωπικότητάς μας. Μας εκφράζουν και μας χαρίζουν αυτοπεποίθηση. Δεν είναι κρίμα, λοιπόν, να μην τα φοράμε και να τα αφήνουμε στην ντουλάπα, επειδή δεν θέλουμε να φθαρούν; Είμαι σίγουρη πως κάθε γυναίκα θα ήθελε να απολαμβάνει για μεγαλύτερο διάστημα τα αγαπημένα της ρούχα και η λύση είναι απλή..» - Αnna Zinchenko- Fashion Director του περιοδικού "In Style".

Όταν βρούμε τα ρούχα που μας κάνουν να νιώθουμε υπέροχα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μείνουμε μακριά τους.