Αργοπορημένη στο γραφείο; 5 τρόποι να γίνετε πρωινός τύπος

Αργοπορημένη στο γραφείο; 5 τρόποι να γίνετε πρωινός τύπος

Ξεκινήστε την εβδομάδα σας σωστά

Αν δεν είστε πρωινός τύπος, με αποτέλεσμα να αργείτε στο γραφείο και τις δουλειές σας γενικότερα, ακολουθήστε τα παρακάτω tips και χαρίστε στον εαυτό σας την πειθαρχία που χρειάζεται, για να πάει κάθε πρωί, όπως το θέλετε.

1) Ελέγξτε την κατάσταση της υγείας σας
Μήπως η αδυναμία σας να σηκωθείτε από το κρεβάτι είναι μία ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά με τον οργανισμό σας; Μήπως δεν τρώτε σωστά ή υποφέρετε από άπνοια; Αν τα κάνετε όλα σωστά, ίσως πρέπει να επισκεφθείτε τον γιατρό σας για μία δεύτερη άποψη.

2) Έχετε νερό δίπλα σας
Ένα ποτήρι νερό, μόλις ανοίξετε τα μάτια σας, μπορεί να σας κάνει να ξυπνήσετε για τα καλά.

3) Βάλτε το ξυπνητήρι σας στην σωστή θέση
Αν τοποθετήσετε το ξυπνητήρι στην άλλη άκρη του υπνοδωματίου, ή ακριβώς έξω από την πόρτα σας, θα υποχρεωθείτε να σηκωθείτε για να το κλείσετε.

4) Μην καταναλώνετε καφεΐνη ή αλκοόλ το προηγούμενο βράδυ
Και οι δύο αυτές ουσίες θέλουν χρόνο για να φύγουν από τον οργανισμό σας, οπότε ιδανικά αποφύγετέ τις, τις βραδινές ώρες.


5) Εμπιστευτείτε τα αιθέρια έλαια
Είναι γνωστό ότι οι μυρωδιές τους ξυπνάνε τον οργανισμό μας. Βάλτε στο κομοδίνο σας ένα μπουκαλάκι με το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο, όπως αυτά του πορτοκαλιού, του γκρέιπφρουτ ή της μέντας, και, μόλις ανοίξετε τα μάτια σας, μυρίστε το. Τα έντονα αρώματα θα ξυπνήσουν με φυσικό τρόπο τον οργανισμό σας.