Μωρομάντηλα: 10+1 εναλλακτικές χρήσεις τους που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη

Μωρομάντηλα: 10+1 εναλλακτικές χρήσεις τους που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη

Τα «μαγικά» αυτά μαντηλάκια δεν είναι μόνο για την περιποίηση του μωρού σας.

Για την ακρίβεια, ακόμα κι αν δεν έχετε μωρό στο σπίτι, την επόμενη φορά που θα πάτε στο σούπερ μάρκετ φροντίστε να προμηθευτείτε ένα πακέτο μωρομάντηλα. Γιατί; Πολύ απλά γιατί αυτά τα ειδικά μαντηλάκια καθαρισμού μπορούν να σας φανούν χρήσιμα σε χίλιες δυο περιπτώσεις μέσα στη μέρα και να δώσουν λύση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης με τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο.

Σας παραθέτουμε 10 εναλλακτικές χρήσεις των μωρομάντηλων για να πάρετε μια ιδέα του πόσο εξυπηρετικά είναι ανά πάσα στιγμή, και βάλτε λίγο φαντασία για να βρείτε και άλλους τρόπους αξιοποίησής τους, ανάλογα με τις ανάγκες σας!

  1. Αφαιρούν τους λεκέδες από βαφές μαλλιών σε υφάσματα και επιφάνειας
  2. Είναι ιδανικά για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα το καλοκαίρι όταν η ζέστη μας κάνει να κολλάμε ανά μία ώρα και δεν μπορούμε να κάνουμε συνέχεια μπάνια -λειτουργούν μάλιστα και ως αποσμητικό!
  3. Αφαιρούν αποτελεσματικά τις μουτζούρες που κάνουν τα μικρά παιδιά όπου βρουν μέσα στο σπίτι
  4. Είναι ιδανικά για τον καθαρισμό λεκέδων από make up στα ρούχα
  5. Καθαρίζουν και τους λευκούς/κίτρινους λεκέδες από τα αποσμητικά στα ρούχα
  6. Κουτσουλιές στο αμάξι; Δε χρειάζεται πλύσιμο συνέχεια, μόνο αρκετά μωρομάντηλα
  7. Αν έχετε κάνει πρόσφατα μπάνιο τον σκύλο σας αλλά κατάφερε πάλι να λερωθεί, ένα μωρομάντηλο (ίσως και 5) είναι αρκετά για να τον κάνετε... καινούργιο
  8. Καθαρίζουν τα υπολείμματα από σπρέι μαλλιών στις επιφάνειες του μπάνιου (ή όπου αλλού)
  9. Γίνονται το τέλειο αρωματικό συρταριών! Απλά αφήστε τα να στεγνώσουν, ρίξτε τους λίγες σταγόνες από αιθέρια έλαια και τοποθετήστε τα μέσα στα συρτάρια.
  10. Κάνουν τα smartphone και τα tablet σας να λάμπουν χωρίς να προκαλούν ζημιές

+1. Και φυσικά μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όσο συχνά θέλετε για να αφαιρείται το make up από το πρόσωπό σας. Κάνουν την ίδια δουλειά με τις κρέμες και τα de-makeup μαντηλάκια, ίσως και ακόμα καλύτερη.