Πώς να οργανώσεις σωστά τα καλοκαιρινά σου αξεσουάρ

Πώς να οργανώσεις σωστά τα καλοκαιρινά σου αξεσουάρ

Για να μην ψάχνεις πάλι με τις ώρες «εκείνο» το χαμένο καπελάκι!

Τα καλοκαιρινά αξεσουάρ αποτελούν το άλφα και το ωμέγα για κάθε διαφορετική εμφάνιση μιας γυναίκας. Ένα ξεχωριστό ζευγάρι γυαλιών ή ένα ιδιαίτερο κολιέ μπορούν να προσδώσουν απαράμιλλο στυλ στο ντύσιμό σου. Τι γίνεται όμως όταν συνεχώς χάνεις τα πράγματά σου; Όταν ψάχνεις για ώρα μάταια να βρεις κάτι που θέλεις απεγνωσμένα να φορέσεις σήμερα(!); Για να αποφύγεις όλη αυτή την ταλαιπωρία μπορείς να οργανώσεις με τους παρακάτω εύκολους τρόπους τσάντες, καπέλα και λοιπά αντικείμενα, εύκολα και γρήγορα, ώστε την επόμενη φορά να είσαι έτοιμη σε χρόνο ρεκόρ.


-Παπούτσια: Αν σου αρέσουν τα μικρομαστορέματα και το βουνό από παπούτσια στον πάτο της ντουλάπας σου ή σε κάποια γωνία του δωματίου σου σε έχει κουράσει, μπορείς πολύ εύκολα να τοποθετήσεις μια δεύτερη ράβδο για κρέμασμα στο κάτω μέρος της ντουλάπας σου, όπου θα μπορείς να κρεμάσεις με ειδικές κρεμάστρες παπουτσιών όλα τα σανδάλια σου. Έτσι, θα έχεις μια οργανωμένη ντουλάπα με ρούχα και παπούτσια ταυτόχρονα.


-Καπέλα: Μπορείς να κρατήσεις κουτιά παπουτσιών, που ούτως ή άλλως θα πετούσες, να τα ντύσεις με ένα περιτύλιγμα της επιλογής σου και να τα τοποθετήσεις σε μια γωνία του δωματίου σου. Εκεί μέσα θα έχεις τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις τα καπέλα σου και αν έχεις πολλά, να τα ταξινομήσεις ανά είδος τοποθετώντας πάνω στα κουτιά ετικέτες.


-Γυαλιά ηλίου: Μια χρήσιμη αλλά και πρωτότυπη επιλογή για να έχεις οργανωμένα τα γυαλιά σου, χωρίς να είναι διασκορπισμένα παντού, είναι να κρεμάσεις κάπου μια ξύλινη κρεμάστρα, τοποθετώντας τα εκεί. Πέρα από τη χρησιμότητά της θα λειτουργήσει και ως ένα ξεχωριστό διακοσμητικό για το δωμάτιό σου.


-Κολιέ και βραχιόλια: Συνήθως τα συγκεντρώνουμε σε κουτιά ή μπιζουτιέρες, με αποτέλεσμα να μπλέκονται μεταξύ τους και να σου κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη. Για να τα οργανώσεις καλύτερα, μπορείς να κρεμάσεις στον τοίχο σου μια μικρή κρεμάστρα όπως αυτή που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα για τις πετσέτες, και να τοποθετήσεις εκεί τα μπιζού σου. Αν δεν θέλεις να είναι τόσο ορατή, μπορείς εναλλακτικά να την κρεμάσεις σε κάποιο φύλλο της ντουλάπας σου.

Διαβάστε ακόμη:

Mυρωδιές τέλος: Η τέλεια (και απλή) συνταγή για να μοσχοβολά το ψυγείο σου όλη μέρα

Tα 11 κόλπα του σουτιέν που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει!