Ο πιο χριστουγεννιάτικος τρόπος για να διπλώσετε τις πετσέτες στο γιορτινό τραπέζι!

Βιβή Αγγελάκη
Ο πιο χριστουγεννιάτικος τρόπος για να διπλώσετε τις πετσέτες στο γιορτινό τραπέζι!

Κλέψτε τις εντυπώσεις!

Είπαμε αυτές τις γιορτές θα εντυπωσιάσουμε με κάθε τρόπο! Εκτός λοιπόν, από τις λαμπερές εμφανίσεις μας, θα αποδείξουμε σε όλους πόσο καλές νοικοκυρές είμαστε...

Και φυσικά, αν το φαγητό μας αποτύχει (που δεν σας το εύχομαι) θα έχουμε καταφέρει όλες να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας με τη μοναδική διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού. Αν ψάχνετε, λοιπόν, όπως κι εγώ αυτές τις ημέρες, έξυπνους τρόπους που θα κάνουν ακόμη και τον πιο δύστροπο καλεσμένο σας, να σας απονείμει τον τίτλο της «καλύτερης νοικοκυράς» και ευθύς να γεμίσετε περηφάνια και συγκίνηση... δεν έχετε παρά να διπλώσετε τις πετσέτες του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού σας, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, δηλαδή σαν χριστουγεννιάτικο δεντράκι!

Ανεβάστε, λοιπόν, το επίπεδο για όλες τις ανταγωνίστριές σας σε αντίστοιχα χριστουγεννιάτικα τραπέζια και κλέψτε την παράσταση εύκολα και ανέξοδα.

Ακολουθήστε την τεχνική και τα βήματα που περιγράφονται στο παρακάτω video και πραγματικά έχετε τον τίτλο της «νοικοκυράς της χρόνιας» στο τσεπάκι!

Δείτε το video εδώ:{youtube}YwFsT2uXnqY{/youtube}

Διαβάστε ακόμη:

Πώς μπορείτε να κόψετε μια μπανάνα χωρίς καν να χρησιμοποιήσετε μαχαίρι !

5 κλασικοί... χριστουγεννιάτικοι λεκέδες και πώς να τους αντιμετωπίσεις!