Κορίτσια ετοιμαστείτε για την παραλία: Iδού πώς θα διαλέξετε το σωστό μαγιό!

Κορίτσια ετοιμαστείτε για την παραλία: Iδού πώς θα διαλέξετε το σωστό μαγιό!

Μικρά μυστικά για να εντυπωσιάσεις στις εμφανίσεις σου δίπλα στο κύμα!

Είναι το κομμάτι κλειδί των καλοκαιρινών μας διακοπών... Το μεγαλύτερο μέρος της καλοκαιρινής μας άδειας το περνάμε φορώντας το, που σημαίνει πως η επιλογή του πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή! Πριν πας με τις φίλες σου στα μαγαζιά διάβαστε τι πρέπει να προσέξεις πριν την αγορά του φετινού ιδανικού μαγιό.

• Η σωστή απόχρωση, όπως και στα ρούχα, έχει να κάνει με τον τόνο της επιδερμίδας σας. Κατά κανόνα στις σκουρόχρωμες ταιριάζουν σχεδόν όλα τα χρώματα ενώ για εσάς που είστε ανοιχτόχρωμες αποφύγετε τα παλ, το κίτρινο, το λευκό προτιμώντας το μαύρο, το καφέ ή τα με έντονα prints.
• Το ύφασμα πρέπει να περιέχει οπωσδήποτε λίκρα, ώστε να παρέχει ελαστικότητα και κράτημα. Διαφορετικά θα σακουλιάζει κάθε φορά που θα βρέχεται.
• Το σλιπάκι θα πρέπει να αγκαλιάζει αρμονικά τις καμπύλες σας και όχι να σας πιέζει δημιουργώντας αντιαισθητικές "προεξοχές" στο περίγραμμα του σώματός σας.
• Αν το στήθος σας είναι μεγάλο, προτιμήστε το κόψιμο halter. Το σουτιέν που μοιάζει με μονοκόμματη λωρίδα (με ή χωρίς τιράντες) ταιριάζει σε μεσαίου μεγέθους στήθος ή μικρότερο, ενώ αν το στήθος σας είναι μικρό μπορείτε άνετα να φορέσετε τριγωνάκι. Τα βολάν δημιουργούν εφέ όγκου.
• Αν αγοράσετε στράπλες μαγιό, βεβαιωθείτε πως έχει ενίσχυση, για να στέκεται στο ύψος του.
• Ένα εμπριμέ επάνω μέρος ταιριάζει με διακριτικό μονόχρωμο σλιπ. Έτσι δημιουργείται η ψευδαίσθηση της λεπτότερης περιφέρειας.
• Προσοχή στα αθλητικά σλιπ και τα σορτσάκια, γιατί κάνουν τα πόδια να φαίνονται κοντύτερα και πιο γεμάτα. Τα πιο κολακευτικά στενεύουν πίσω, αποκαλύπτοντας τους γλουτούς και δεν ανεβαίνουν πολύ ψηλά στη μέση.

Διαβάστε ακόμη:

Φτάσε την τελειότητα! 5 έξυπνα tips που κάνουν τα τζάμια σου πραγματικά... αόρατα!