Ώρα για... μαγειρική: Φτιάξε τις πιο μοντέρνες επιφάνειες κοπής για την κουζίνα σου

Ερμιόνη Σαρρή
Ώρα για... μαγειρική: Φτιάξε τις πιο μοντέρνες επιφάνειες κοπής για την κουζίνα σου

Βάλε λίγο χρώμα στη μαγειρική σου

Σου αρέσει η μαγειρική και δεν είσαι από τις γυναίκες που μπαίνεις μόνο σε μαγαζιά με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Περνάς πολλές ώρες χαζεύοντας τα είδη σπιτιού και τα μικρά gadget για την κουζίνα σε οδηγούν συνήθως στο ταμείο.

Αυτές, λοιπόν, οι επιφάνειες κοπής θα δώσουν μία πιο funky εικόνα στην κουζίνα σου και φυσικά θα κάνουν ακόμη πιο διασκεδαστικές τις ώρες της μαγειρικής σου. Δε θα σου πάρει πολύ χρόνο για να τις «αποκτήσεις» και φυσικά μπορείς να παίξεις με όποιους χρωματισμούς θες. Μη βάλεις όρια στη φαντασία σου.

Θα χρειαστείς:

  • 3 ξύλινες επιφάνειες κοπής
  • Ειδικές βαφές για ξύλο (1 μαύρη και 3 χρώματα της προτίμησής σου)
  • Λεπτά πινέλα

Εκτέλεση:

Αφού αποφασίσεις τα χρώματα με τα οποία θα βάψεις τις επιφάνειες κοπής σου, πιάσε το πινέλο και ξεκίνα να δημιουργείς πάνω στην πρώτη. Θα χρειαστεί να βάψεις όλες τις πλαϊνές επιφάνειες και έπειτα να τις αφήσεις να στεγνώσουν πολύ καλά. Αν γενικώς δεν το «έχεις» και πολύ με το πινέλο, κάλυψε τις επιφάνειες που δεν πρέπει να χρωματιστούν με μία ταινία.

005-color-coded-cutting-boards-dreamalittlebigger 36e3c

Μόλις οι επιφάνειες είναι έτοιμες, ετοίμασε τη μαύρη μπογιά και ένα πολύ λεπτό πινέλο. Σκέψου ότι πρέπει να έχει μικρή μύτη για να φαίνονται τα γράμματά σου πιο καλλιγραφικά. Γράψε, λοιπόν, σε κάποια γωνία τους τις λέξεις: fruits, vegetables και meat και άφησέ τις να στεγνώσουν ξανά.

013-color-coded-cutting-boards-dreamalittlebigger 5c660


Και τώρα είναι... έτοιμες.