Smart tips: Οργάνωσε το μπάνιο σου με αυτούς τους 5 απλούς τρόπους

Smart tips: Οργάνωσε το μπάνιο σου με αυτούς τους 5 απλούς τρόπους

Για να είναι πάντα καθαρό και τακτοποιημένο

Μπορεί να μην περνάμε σε αυτό το χώρο τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας, αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να τον παραμελούμε και να μην τον περιποιούμαστε. Ιδού, λοιπόν, πώς θα καταφέρουμε να τον οργανώσουμε σωστά και ταυτόχρονα να εξοικονομήσουμε πολύτιμο χώρο:


- Μία φορά το μήνα μην ξεχνάς να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα στα ντουλάπια σου. Πέταξε τα προϊόντα που έχουν τελειώσει και άδειασε με αυτόν τον τρόπο το χώρο.
- Προμηθεύσου μια minimal κρεμάστρα πόρτας και κρέμασε εκεί όλες τις πετσέτες και τα μπουρνούζια της οικογένειας.

5 4135d


- Αγοράσε 2-3 μεταλλικές μπάρες με μικρά γαντζάκια (θα τις βρεις σε καταστήματα εξοπλισμού σπιτιών) και τοποθέτησέ τις στον τοίχο. Πέρασε στα γαντζάκια ψάθινα καλαθάκια διαφόρων μεγεθών και αποθήκευσε μέσα σε αυτά τα προϊόντα που χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση. Τα προϊόντα που χρησιμοποιείς πιο σπάνια μπορείς να τα βάλεις πίσω-πίσω στο κάτω ντουλάπι του επίπλου.
- Αν δεν έχεις αρκετό χώρο για να αποθηκεύσεις τα απαραίτητα η λύση είναι απλή: Τοποθέτησε απλά ραφάκια σε έναν άδειο τοίχο και απόκτησε τόσο απλά και εύκολα αρκετό έξτρα χώρο προς εκμετάλλευση.

2 d08ae


- Μην ανοίγεις πολλές συσκευασίες του ίδιου προϊόντος καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσεις ένα... χάος. Ένα σαμπουάν, ένα αφρόλουτρο, μια οδοντόκρεμα τη φορά. Τα πολλά μπουκάλια αραδιασμένα από εδώ και από εκεί μόνο τακτοποιημένο δε θα βοηθήσουν το μπάνιο σου να φανεί.