Πώς θα επιλέξεις το πιο γευστικό και ώριμο αβοκάντο

1 SHARE

Δεν θέλει κόπο αλλά έναν εύκολο τρόπο

Τρως το αβοκάντο σε σος γουακαμόλε, σε τοστ, σε smoothies, παντού. Κι όμως, το να επιλέξεις στο μάρκετ το ιδανικό, ώριμο και γευστικότερο αβοκάντο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι!

Ένα πολύ ανοιχτό πράσινο αβοκάντο, είναι άγουρο. Ένα μαύρο αβοκάντο, είναι υπερβολικά ώριμο. Ένα αβοκάντο με σκούρο πράσινο χρώμα είναι το ιδανικό, ή μήπως όχι; Δες το βίντεο και μάθε πως ακριβώς θα επιλέξεις το καλύτερο αβοκάντο.

Διάβασε ακόμα: Φτιάξε τις δικές σου μαξιλαροθήκες σε ελάχιστα λεπτά με υφάσματα που δε θες

Κι αν πέσεις σε άγουρο, θυμήσου πως το αβοκάντο ωριμάζει και στο σπίτι!

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies