Πώς θα επιλέξεις το πιο γευστικό και ώριμο αβοκάντο

Πατούλια Κατερίνα
Πώς θα επιλέξεις το πιο γευστικό και ώριμο αβοκάντο

Δεν θέλει κόπο αλλά έναν εύκολο τρόπο

Τρως το αβοκάντο σε σος γουακαμόλε, σε τοστ, σε smoothies, παντού. Κι όμως, το να επιλέξεις στο μάρκετ το ιδανικό, ώριμο και γευστικότερο αβοκάντο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι!

Ένα πολύ ανοιχτό πράσινο αβοκάντο, είναι άγουρο. Ένα μαύρο αβοκάντο, είναι υπερβολικά ώριμο. Ένα αβοκάντο με σκούρο πράσινο χρώμα είναι το ιδανικό, ή μήπως όχι; Δες το βίντεο και μάθε πως ακριβώς θα επιλέξεις το καλύτερο αβοκάντο.

Διάβασε ακόμα: Φτιάξε τις δικές σου μαξιλαροθήκες σε ελάχιστα λεπτά με υφάσματα που δε θες

Κι αν πέσεις σε άγουρο, θυμήσου πως το αβοκάντο ωριμάζει και στο σπίτι!