Πώς θα ωριμάσεις γρήγορα ένα αβοκάντο μέσα σε τέσσερις ημέρες

3 SHARES

Aγόρασες το λάθος αβοκάντο αλλά εμείς εδώ είμαστε για να σε σώσουμε

Πήγες στην αγορά, έβαλες στην τσάντα τα αβοκάντο που χρειαζόσουν για το smoothie και το toast και έφυγες. Και στο σπίτι ανακάλυψες πως τα αβοκάντο που πήρες ήταν άγουρα. Τι κάνεις; Πρώτα πρώτα, μαθαίνεις πως πρέπει να ελέγξεις το σημείο στο κεφαλάκι του αβοκάντο, εκεί που είναι το κοτσανάκι του. Αν το κοτσάνι δεν βγαίνει, είναι άγουρο, αν είναι πολύ πράσινο είναι άγουρο, αν είναι καφέ, είναι πολύ πολύ ώριμο και καλό είναι να το αφήσεις. Αν το κοτσάνι είναι κίτρινο είναι μια χαρά για να το αγοράσεις. 

Ένα άλλο κόλπο είναι να δεις πόσο εύκολα μπορείς να πιέσεις το αβοκάντο. Όσο πιο σκληρό είναι, τόσο πιο άγουρο είναι. Κι αν σου έλαχε το άγουρο αβοκάντο, ιδού τι μπορείς να κάνεις. 

πηγή βίντεο: Natural Cures

  • Τα άγουρα αβοκάντο θέλουν θερμοκρασία δωματίου
Τοποθέτησε το άγουρο αβοκάντο μακριά από το φως του ήλιου. Αν θέλεις να επιταχύνεις την διαδικασία ωρίμανσης, βάλε το αβοκάντο σε μια χάρτινη σακούλα μαζί με ένα μήλο ή μια μπανάνα. Τα μήλα εκλύουν αιθυλένιο, ένα φυσικό αέριο που απαιτείται στη διαδικασία ωρίμανσης.
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ