Φτιάξε μόνη σου ένα καταπληκτικό καλάθι από σχοινί για το δωμάτιό σου

Φτιάξε μόνη σου ένα καταπληκτικό καλάθι από σχοινί για το δωμάτιό σου

Ναί, ήρθε η ώρα για να μεγαλουργήσεις.

Πράγματα πεταμένα παντού και κανένα ντουλάπι δεν είναι αρκετό για να χωρέσει όλα. Μήπως σου θυμίζει κάτι αυτό;

Καθημερινά χαζεύουμε στο Instagram δωμάτια που ζηλεύουμε για το στυλ και την άψογη τακτοποίηση των πάντων: κουτιά, καλάθια, συρτάρια, ντουλάπια, όλα σε πλήρη αρμονία με τον χώρο, χωρίς κανένα από αυτά ν΄αποτελεί παραφωνία. Πόσο θα θέλαμε να είχαμε κι εμείς τη δυνατότητα να διακοσμήσουμε το σπίτι μας με κατασκευές και αξεσουάρ που λες και ξεπήδησαν από τον υπέροχο κόσμο του Pinterest!

Κι όμως, τώρα μπορείς. Ο άπλετος χρόνος που έχεις στη διάθεσή σου τώρα που βρίσκεσαι σε κατ΄οίκον περιορισμό, μπορεί να αποτελέσει πηγή δημιουργίας. Ναι, αυτές οι στιγμές είναι που εξάπτουν την φαντασία μας και μας κάνουν να σκεφτούμε διαφορετικά τα πράγματα που αγαπάμε και που μας ευχαριστούν.

Αν θέλεις να αποκτήσεις κι εσύ τα υπέροχα ψάθινα καλάθια που βλέπεις στο insternet, εκείνα με τα σχοινιά που συναντάς σε διάφορα χρώματα, τώρα ήρθε η στιγμή να τα κατασκευάσεις μόνη σου.

Θα χρειαστείς 3 μόνο υλικά: σχοινί (μπόλικο σχοινί όμως), ένα κομμάτι ύφασμα και μια κούτα.

Με τη θερμόκολλά σου μπορείς να κάνεις τη συναρμολόγηση και μέσα σε λίγα μόλις λεπτά να έχεις ένα καινούριο αξεσουάρ που όχι μόνο θα ομορφύνει τον χώρο σου αλλά παράλληλα θα αποτελέσει τον ιδανικό αποθηκευτικό χώρο τόσο για τα ρούχα σου όσο και για τα λουλούδια σου!

Τι λές; Ξεκινάμε;