Macrame Feathers: Η νέα τάση στη διακόσμηση και πώς θα τα κατασκευάσεις

Macrame Feathers: Η νέα τάση στη διακόσμηση και πώς θα τα κατασκευάσεις

Ένα έργο τέχνης στο δωμάτιό σου!

Πρόκειται για τη νέα τάση στη διακόσμηση. Αν λατρεύεις το boho style αυτή η τεχνική θα σε κάνει να θέλεις να γεμίσεις όλους τους τοίχους του σπιτιού σου με κρεμαστά φτερά από κλωστές.

Λέγεται Macrame Feathers και αποτελεί το νέο trend στο DIY. Πρόκειται για διακοσμητικές κατασκευές με κλωστές που σχηματίζουν φτερά και μπορείς να τα κρεμάσεις σε κάθε τοίχο του σπιτιού σου. Το στυλ αυτό έχει αγαπηθεί τον τελευταίο καιρό από πολλούς interior designers παγκοσμίως καθώς ηρεμεί το πνεύμα και αποπνέει νοσταλγικότητα και ρομαντισμό.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εύκολο είναι να κατασκευάσεις μόνη σου ένα macrame feather διακοσμητικό!

Βρες το χρώμα που σου αρέσει από μια παλέτα αμέτρητων χρωμάτων που θα βρεις στο εμπόριο και ξεκίνα να δημιουργείς το δικό σου macrame. Δε φαντάζεσαι πόσο απολαυστική θα σου φανεί η διαδικασία. Όλα όσα θα χρειαστείς είναι ένα ξύλο, το ψαλίδι σου και πολλές κλωστές. Δεν χρειάζονται κόλλες, δεματικά ή άλλα εργαλεία.

Βρες το ιδανικό σημείο που θέλεις να τοποθετήσεις την bohemian κατασκευή σου και ξεκίνα να δένεις κόμπους. Είναι τόσο δημιουργική και τόσο αγχωλυτική διαδικασία όσο δε φαντάζεσαι.