DIY ιδέες για εσένα που δεν θες το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο(vid)

DIY ιδέες για εσένα που δεν θες το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο(vid)

 Ξέχνα το παραδοσιακό δέντρο Χριστουγέννων!

Κάθε χρόνο η ημερομηνία που στολίζουμε το σπίτι για τις γιορτές είναι σχεδόν προκαθορισμένη. Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά έχουμε ανάγκη να διακοσμήσουμε το σπίτι μας ώστε να νιώσουμε πιο ευχάριστα κατά τη διάρκεια του lockdown, ωστόσο, αν έχεις βγάλει τα… γιορτινά σου αλλά θέλεις να δώσεις μια μοντέρνα εικόνα στο χώρο, σου έχουμε την πιο έξυπνη ιδέα!

Ξέχνα το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τις κόκκινες μπάλες και τα λαμπάκια, ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τον πιο trendy στολισμό! Αν δε, έχεις στο σπίτι παιδιά ή και κατοικίδια είναι σίγουρο πως κάθε χρόνο θα προτιμάς αυτό το δέντρο.

Η ιδέα έχει έρθει μέσα από τα social media αλλά και από διάφορους YouTubers. Θυμάσαι που κάποτε είχε κάνει την εμφάνισή του ένα ανάποδο δέντρο, με τη βάση του στο ταβάνι; Αυτό θα τολμήσουμε να πούμε πως είναι για τις τολμηρές. Η δική μας ιδέα θέλει το Χριστουγεννιάτικο στολισμό στον τοίχο κι αν δεν τα πας τόσο καλά με τα δέντρα και τα διάφορα στολίδια του, τα πράγματα για εσένα είναι ακόμη πιο εύκολα!

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα, λαμπάκια, και μερικές μπάλες για να διακοσμήσεις το… αποδομημένο δέντρο σου. Αν πάλι δεν σου κάνει αυτή η ιδέα, μπορείς να στολίσεις τον τοίχο του χολ με χάρτινα μικρά δεντράκια που θα σχεδιάσεις και θα κόψεις η ίδια. Αυτή η ιδέα είναι εξαιρετική για εσένα που θέλεις να περάσεις ένα ευχάριστο απόγευμα με τα παιδιά σου και κυρίως δημιουργικά!

Δες το παρακάτω video: