4 τρόποι για να μη λιώνουν γρήγορα τα παγάκια του καφέ μέσα στον καύσωνα

Νατάσσα Σχοινά
4 τρόποι για να μη λιώνουν γρήγορα τα παγάκια του καφέ μέσα στον καύσωνα

Πώς θα σωθείς από αυτήν την εκνευριστική κατάσταση.

Αυτές τις μέρες, βγαίνεις έξω και νιώθεις τη ζέστη να σε αγκαλιάζει δημιουργώντας σου μεγάλη δυσφορία. Ναι, το ξέρω. Είναι κάτι πολύ εκνευριστικό, πολλές φορές και ανθυγιεινό. Το αποτέλεσμα αυτού μπορεί να είναι ζαλάδα, πονοκέφαλος, αφυδάτωση, και πολλά άλλα σε κάθε οργανισμό.

Γι’ αυτό και προσπαθείς να μένεις δροσερή. Με κάθε τρόπο. Είτε αυτός είναι να φοράς πιο ελαφριά ρούχα είτε να κρατάς ένα μπουκαλάκι νερό πάντα στο χέρι. Σίγουρα, όμως, σου έχει τύχει να βγεις έξω με έναν καφέ στο χέρι.



Ο καφές το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι, οι πιθανότητες θέλουν να πίνεις κρύο καφέ. Να ρίχνεις και τα παγάκια σου μέσα και πέρα από την απόλαυση της γεύσης να εστιάζεις και στη δροσιά του θέματος.

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει κατακόρυφα, ωστόσο, ο πάγος λιώνει γρήγορα. Το περιεχόμενο του ποτηριού ζεσταίνεται και εσύ καταλήγεις ακόμα και να πετάς τον καφέ ή το όποιο ρόφημα έχεις στην κατοχή σου.

Cold Brew: Βρήκαμε πώς θα φτιάξεις τον καλύτερο κρύο καφέ στο σπίτι

Πώς δε θα λιώσουν γρήγορα τα παγάκια



Εκνευριστικό; Το θέμα θέλει ψυχραιμία. Υπάρχουν μερικοί τρόποι που μπορούν να σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τα παγάκια για περισσότερη ώρα.

Δες τους στην παρακάτω gallery.