Deco DIY: Φτιάξε ένα καλοκαιρινό καρπουζένιο τραπεζάκι για τη βεράντα σου (video)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Deco DIY: Φτιάξε ένα καλοκαιρινό καρπουζένιο τραπεζάκι για τη βεράντα σου (video)

Φτιάξε ένα καλοκαιρινό τραπέζι που θα αποτελέσει το πιο trendy item του σπιτιού σου. Ποιος άλλος θα έχει ένα καρπουζένιο τραπέζι σαν εσένα; (κανείς!).

Όταν ακούς τη λέξη καρπούζι, στο μυαλό σου έρχεται πάντα το καλοκαίρι, έτσι δεν είναι; Όχι άδικα καθώς αποτελεί το απόλυτο φρούτο που συντροφεύει τις διακοπές, τα βράδια και τις ξέγνοιαστες -απολαυστικές- στιγμές μας.

Κι επειδή ένα καρπούζι δεν αποθεώνεται μόνο από τον ουρανίσκο αλλά και από τα μάτια μας, η διακόσμηση με θέμα και το χρώμα αυτού του απόλυτου καλοκαιρινού φρούτου είναι το must κάθε τέτοια εποχή.

Αν βρίσκεται ακόμη στην Αθήνα και αναζητάς να κάνεις μια αλλαγή στο μπαλκόνι σου ή έχεις φτάσει ήδη στο εξοχικό σου και απολαμβάνεις τις διακοπές σου, είναι πάντα η κατάλληλη στιγμή για ένα DIY project.

DIY: 30 ιδέες για κατασκευές που μπορείς να φτιάξεις σε μόλις 5 λεπτά (κι όμως γίνονται!)

Σήμερα σου έχω το αγαπημένο μου! Ένα art τραπέζι που θα θέλεις να το φας στην κυριολεξία. Ένα καρπουζένιο τραπέζι που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από εκείνα τα εικαστικά έργα τέχνης που βλέπεις στις βιτρίνες αλλά και τα unique e-shops που περιέχουν ιδιαίτερα και πρωτότυπα έπιπλα για απαιτητικούς πελάτες!


https://www.instagram.com/p/BW0MzouB8c5

Και επειδή μπορεί να έχεις ενδοιασμούς για τις ικανότητές σου στο DIY, φρόντισα στο επόμενο video να σου έχω όλα όσα χρειάζεσαι, βήμα- βήμα, για να το κατασκευάσεις.

Θα διαπιστώσεις πόσο εύκολο είναι. Ξεκίνα την πιο fun κατασκευή σε μια διαδικασία που θα λατρέψεις. Γιατί το DIY είναι εθισμός και ψυχοθεραπεία (τα έχουμε πει πολλές φορες!). Πόσο μάλλον το καλοκαίρι!



Για τις απορίες αλλά και τα σχόλιά σου μπορείς να με βρεις στο Instagram ΕΔΩ

Καλή επιτυχία!