Δημιούργησε το ωραιότερο αμπαλάζ για τα δώρα που θα χαρίσεις στους αγαπημένους σου

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Δημιούργησε το ωραιότερο αμπαλάζ για τα δώρα που θα χαρίσεις στους αγαπημένους σου

Χάρισε ένα δώρο και εντυπωσίασε τον παραλήπτη του με την πρώτη ματιά! Γιατί το δώρο από το ...αμπαλάζ φαίνεται!

Όταν αγοράζουμε ένα δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα σκεφτόμαστε πάντα τη στιγμή που θα το ανοίγουν, με την έκπληξη εμφανή στα πρόσωπά τους για το περιεχόμενο! Κάπως έτσι δεν νιώθουμε κι εμείς όταν μας προσφέρουν δώρα;

Η εορταστική περίοδος είναι η μαγική στιγμή που τα δώρα φέρνουν χαρά, προσμονή, ικανοποίηση και πολλή αγάπη στις καρδιές μας. Τα Χριστούγεννα βλέπεις, δεν είναι μόνο για τα μικρά παιδιά, ή μάλλον να το θέσω αλλιώς, «τα Χριστούγεννα γινόμαστε όλοι μικρά παιδιά»!

gift

13 έξυπνες ιδέες για να τυλίξεις τα Χριστουγεννιάτικα δώρα φέτος

Η πιο εύκολη λύση, με την αγορά ενός δώρου, είναι να αφήσουμε το αμπαλάζ στον υπεύθυνο του καταστήματος. Υπάρχουν όμως και εκείνα τα ξεχωριστά χειροποίητα δώρα που θέλουμε να επιμεληθούμε προσωπικά εμείς και να κλείσουμε μέσα τους όλη τη δημιουργία, την καλή ενέργεια και την αγάπη μας.


https://www.instagram.com/p/CGiQaGqHAbD

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποφασίζουν να πακετάρουν μόνοι τους τα δώρα που προορίζονται για τους δικούς τους ανθρώπους, χειροτεχνώντας με ιδιαίτερο τρόπο την επιλογή τους. Στην αγορά θα δεις επίσης όλο και περισσότερα καταστήματα με είδη αμπαλάζ, με υπέροχα χαρτιά, κουτιά, κορδέλες και ετικέτες που σου δίνουν τη δυνατότητα να φτιάξεις το πιο ξεχωριστό δώρο.

Επειδή φέτος πρέπει κι εμείς να ξεχωρίσουμε με την προσεκτική επιμέλεια των δώρων μας, στο παρακάτω video πάμε να δούμε πώς μπορούμε να τα αμπαλάρουμε, παίρνοντας έμπνευση από τους ειδικούς. Στο παρακάτω video θα μάθεις βήμα βήμα πώς μπορείς να στολίσεις και να αμπαλάρεις τα δώρα των αγαπημένων σου σαν σωστός επαγγελματίας.

Ναι. μπορείς να γίνεις κι εσύ ο καλύτερος βοηθός του Άγιου Βασίλη με την τέχνη σου...



ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

13 έξυπνες ιδέες για να τυλίξεις τα Χριστουγεννιάτικα δώρα φέτος

Μόλις βρήκαμε την πιο ωραία ιδέα για να τυλίξεις τα Χριστουγεννιάτικα δώρα