Κρυώνεις; Καιρός να ζεστάνεις το σπίτι σου με αυτούς τους 8 τρόπους με έξοδα ...μηδέν

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Κρυώνεις; Καιρός να ζεστάνεις το σπίτι σου με αυτούς τους 8 τρόπους με έξοδα ...μηδέν

Κρυώνεις και δε θέλεις ν' ανάψεις καλοριφέρ; 8 τρόποι για να ζεστάνεις το σπίτι σου χωρίς να «πονέσει» η τσέπη σου!

Μπορεί ο Ιανουάριος να μπήκε με ζεστές διαθέσεις, όμως ο χειμώνας είναι εδώ και συνεχίζει να μας δείχνει το σκληρό του -κρύο- πρόσωπο. Το να διατηρήσουμε ζεστό το σπίτι μας μπορεί να φαίνεται μια δαπανηρή υπόθεση (ειδικά τώρα που η τιμολόγηση του ρεύματος έχει πάρει τον ανήφορο) όμως υπάρχουν πολλά μυστικά που μπορούν να μας βοηθήσουν να απολαύσουμε τη θαλπωρή χωρίς να ξοδέψουμε ούτε ευρώ.

Η ανάγκη μας για ζεστασιά είναι ουσιαστική τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά καθώς πολλές από εμάς εργαζόμαστε σε καθεστώς τηλεργασίας και θέλουμε να εργαζόμαστε σε ένα φωτεινό και θερμό περιβάλλον.

Κι εκεί που σκεφτόμαστε για επένδυση σε σόμπες, καλοριφέρ, θερμοπομπούς και μεγαλύτερους λέβητες, έρχονται οι ειδικοί για να μας μιλήσουν για μερικές έξυπνες λύσεις που μπορούν να αλλάξουν τη θερμοκρασία του χώρου μας με τον πιο εύκολο και ανέξοδο τρόπο.

poulober3

Πώς θα διατηρήσεις σαν καινούργια τα αγαπημένα σου πουλόβερ

Και όχι, δεν μιλάω για ανακαίνιση εσωτερικών τοίχων και σωληνώσεων, μιλάμε για διακοσμητικές και πρακτικές αλλαγές που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε προκειμένου το σπίτι μας να είναι ζεστό και λειτουργικό σε κάθε γωνιά του. Γιατί η ενιαία θερμοκρασία σ' ένα σπίτι είναι το μυστικό για μια καλή υγεία (σωματική και πνευματική).

Για να μην τουρτουρίζεις όταν κάθεσαι κάτω από το παράθυρο ή να μην ξεπαγιάζεις αν δεν βρίσκεσαι δίπλα στο τζάκι, αυτές οι ενεργειακές λύσεις που θα δεις στη gallery που ακολουθεί είναι τα μαγικά συστατικά για να αγαπάς τον χειμώνα!

Είπαμε, χειμώνας χωρίς ζεστό σπίτι είναι καλοκαίρι χωρίς παγωτό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

7 Tips για να απλώνεις σωστά τα ρούχα σου και να στεγνώνουν πιο γρήγορα τώρα που κάνει κρύο

5 απλοί αλλά θαυματουργοί τρόποι για να μυρίζει το σπίτι σου υπέροχα

DPG Network