Το genius hack για να παγώσεις το αναψυκτικό σου αν ξέχασες να το βάλεις στο ψυγείο

Παυλίνα Μητροφάνη
Το genius hack για να παγώσεις το αναψυκτικό σου αν ξέχασες να το βάλεις στο ψυγείο

Μάθε πώς σε χρόνο dt θα παγώσεις το αναψυκτικό που ξέχασες έξω από το ψυγείο!

Σε λίγο μπαίνουμε στα μισά του καλοκαιριού και ήδη η θερμοκρασία έχει χτυπήσει «κόκκινο»! Τι αναζητάμε εκείνες τις ημέρες, πέρα από ένα μπάνιο στη θάλασσα; Κρύα ποτά ή αναψυκτικά. Τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού όταν βρίσκεσαι στην πόλη και όχι σε κάποιο νησί ή παραλία, τίποτα δεν μπορεί να σε δροσίσει όσο ένα παγωμένο αναψυκτικό (άντε και το air-condition)!

Ναι! Σίγουρα χρειάζεσαι νερό για την καλή ενυδάτωση του οργανισμού σου. Χρειάζεσαι όμως και παγωμένα αναψυκτικά ή ποτά για να δροσιστείς και να πάρεις μια ανάσα. Τι γίνεται όμως όταν έχεις ξεχάσει να βάλεις το αγαπημένο σου αναψυκτικό στο ψυγείο ή μόλις συνειδητοποίησες ότι το ποτό σου δεν είναι πια και τόσο…παγωμένο; Μην αγχώνεσαι! Σου έχω το απόλυτο hack.

Λεκές από αναψυκτικό στα ρούχα σου; Μάθε πώς θα τον εξαφανίσεις!

Το hack με το αναψυκτικό που χρειάζεσαι το καλοκαίρι

Η χρήστης του Instagram @Lorafied ανακάλυψε ένα hack που πρακτικά παγώνει τα ποτά σου σε χρόνο dt, ώστε να μπορείς να απολαύσεις ένα παγωμένο ρόφημα μέσα σε λίγα λεπτά από την τοποθέτησή του στην κατάψυξη.

https://www.instagram.com/p/Cc-6m31oi1I

Να τι μπορείς να κάνεις: Τύλιξε το αναψυκτικό σου, σε θερμοκρασία δωματίου, με υγρή χαρτοπετσέτα και τοποθέτησέ το στην κατάψυξη. Αυτό μπορεί να αυξήσει γρήγορα τον χρόνο ψύξης του.

Θα παγώνεις το αναψυκτικό σου σε χρόνο dt

Αν ξέχασες να παγώσεις τη μπύρα σου αυτό το hack θα σε σώσει. Η Lorafied εξηγεί: «Ξεκίνησε με μία ή δύο χαρτοπετσέτες και στη συνέχεια τύλιξέ το γύρω από το ποτό σου και βάλε το στην κατάψυξη».

https://www.instagram.com/p/CeMIc3VFana

Ανέφερε επίσης ότι μπορείς να απολαύσεις ένα παγωμένο ποτό μόλις 15 λεπτά αργότερα ή αν χρειάζεσαι επειγόντως να πιείς κάτι δροσερό, μπορείς να το βγάλεις από την κατάψυξη σε 10 λεπτά.

Τώρα δε χρειάζεται πια να αγχώνεσαι αν το ποτό σου δεν είναι και τόσο κρύο γιατί ξέρεις πώς…να το ξαναπαγώσεις!

DPG Network