5 TikTok DIY hacks για να ανανεώσεις το σπίτι σου χωρίς να κάνεις ανακαίνιση

Παυλίνα Μητροφάνη
5 TikTok DIY hacks για να ανανεώσεις το σπίτι σου χωρίς να κάνεις ανακαίνιση

Τώρα θα ανανεώσεις τον χώρο του σπιτιού σου χρησιμοποιώντας 5 DIY TikTok hacks! 

Το TikTok είναι η εφαρμογή στην οποία μπορείς να βρεις κυριολεκτικά τα πάντα! Σου αρέσει η ομορφιά, η μόδα, η γυμναστική, η διακόσμηση; Όλα θα τα βρεις εκεί! Ακόμα και tips & tricks που δεν πίστευες ότι θα μάθαινες από μια εφαρμογή και ένα βίντεο λίγων λεπτών ή ακόμα και δευτερολέπτων.

Ας σταθούμε λίγο στην τελευταία κατηγορία: τη διακόσμηση! Μια αναζήτηση στο TikTok με το #decohacks αρκεί για να συνειδητοποιήσεις ότι μέσα στο app κρύβονται μικροί «θησαυροί» που μπορούν με έναν μαγικό τρόπο να μεταμορφώσουν και να ανανεώσουν τον χώρο σου.

5 μυστικά για να καθαρίζεις το σπίτι...like a pro

Το TikTok θα σου δώσει την έμπνευση για να ανανεώσεις το σπίτι σου

Υπάρχουν τόσες πολλές και υπέροχες DIY ιδέες για μια mini ανακαίνιση χωρίς κόστος στο σπίτι σου και το TikTok είναι το περιβάλλον όπου θα τις... εντοπίσεις! Ποιος μπορεί, άλλωστε, να πει όχι σε ένα μικρό φρεσκάρισμα στη διακόσμηση του σπιτιού; Κανένας, φυσικά!

Γι' αυτό κι εγώ σου βρήκα 5 viral TikTok hacks για να μεταμορφώσεις ASAP τον χώρο σου. Δοκίμασέ τα!

Κάνε έργο τέχνης το χαρτί υγείας

Ναι, σωστά διάβασες! Αυτή η απλή συμβουλή σε βοηθά να διαμορφώσεις το ρολό χαρτιού υγείας σου έτσι ώστε να δώσεις έξτρα πόντους κομψότητας στο μπάνιο σου.

Αναβάθμισε τις πόρτες σου

Αν θέλεις η πόρτα του σπιτιού σου να έχει αυτό το κάτι διαφορετικό, μην νομίζεις ότι πρέπει να την… αντικαταστήσεις! Απλώς ακολούθησε αυτό το DIY hack που θα δεις στο βίντεο. Και θα δώσεις ένα πιο stylish twist στην πόρτα σου και δεν θα ξοδέψεις χρήματα.

Κωδικός glam βάζο!

Εάν έχεις ένα απλό βάζο στο σπίτι, κάνε το να φαίνεται εξαιρετικά glam με αυτό το απίστευτο κόλπο.

https://www.instagram.com/p/CcDyC0Kp5y4

Λουλούδια

Δεν χρειάζεται να χαζεύεις μια ακριβή σύνθεση λουλουδιών! Διάλεξε τα τριαντάφυλλα που σου αρέσουν και δοκίμασε αυτό το DIY hack.

Φτιάξε μόνη σου το πιο μοντέρνο μαρμάρινο τραπέζι

Σίγουρα γνωρίζεις αυτά τα δημοφιλή, μαρμάρινα τραπέζια που κάνουν χαμό σε όλο το Instagram και το TikTok! Τώρα μπορείς και μόνη σου να φτιάξεις ένα τέτοιο τραπέζι και να ομορφύνεις το σαλόνι σου.