5 λύσεις για να χωρέσουν τα φθινοπωρινά ρούχα (και χειμωνιάτικα) στην ντουλάπα

5 λύσεις για να χωρέσουν τα φθινοπωρινά ρούχα (και χειμωνιάτικα) στην ντουλάπα

Μικρά μυστικά που θα μεταμορφώσουν την γκαρνταρόμπα σου.

Το καλοκαίρι οδεύει σιγά-σιγά προς το τέλος του και βρισκόμαστε κυριολεκτικά ένα βήμα πριν τις πρώτες φθινοπωρινές εμφανίσεις. Η οργάνωση της ντουλάπας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που όλες οι γυναίκες κάνουμε κάθε σεζόν, για να γλιτώνουμε χώρο και χρόνο σε καθημερινή βάση.

Κακά τα ψέματα, τα χειμωνιάτικα ρούχα καταλαμβάνουν πολύ περισσότερο χώρο αφού είναι αρκετά πιο ογκώδη. Αν θέλεις να βάλεις σε τάξη την γκαρνταρόμπα σου, έχεις κάθε λόγο να διαβάσεις αυτό το κείμενο. Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σου όλα τα χρήσιμα tips για να οργανώσεις σωστά και πρακτικά τα ρούχα και τα αξεσουάρ που έχεις στην κατοχή σου ώστε να δημιουργήσεις περισσότερο ελεύθερο χώρο (απαραίτητος για τις νέες αγορές της σεζόν).

Πώς θα κάνεις χώρο στην ντουλάπα σου- Όλα τα μυστικά

1) Ένας έξυπνος τρόπος για να δημιουργήσεις χώρο, είναι να χωρίσεις σε τρεις κατηγορίες τα ρούχα σου. Αυτά που φοράς συχνά, αυτά που δεν φοράς και τόσο και αυτά που χρειάζονται επιδιόρθωση.

2) Πρόσθεσε extra σωλήνα ντουλάπας στον οποίο θα κρεμάσεις τα σακάκια και τα αγαπημένα σου παλτό. Πίστεψέ μας, θα εξοικονομήσεις πολύ χώρο στο λεπτό.

3) Πρόσθεσε συρτάρια και εσοχές.

Με αυτό τον τρόπο θα οργανώσεις καλύτερα τα πράγματά σου ανά κατηγορία και θα τα βρίσκεις σε χρόνο Dt.

4) Δημιούργησε ειδικό χώρο αποθήκευσης παπουτσιών για να τοποθετήσεις τις γόβες ή τα αγαπημένα σου sneakers. Στην αγορά θα βρεις ειδικά κουτιά οργάνωσης σε πολύ προσιτές τιμές.

Ο σωστός τρόπος να πλένεις τις μεταξωτές μαξιλαροθήκες για να μη χαλάσει το υλικό τους

5) Αγόρασε σακούλες ρούχων κενού αέρος.

Οικονομικές και εύκολες στην χρήση, βοηθούν στη μείωση του χώρου που καταλαμβάνουν τα ρούχα τις εποχές που δεν τα χρησιμοποιείς.

TIP: Μπορείς να συγκεντρώσεις όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που δεν φοράς πια σε μια σακούλα και να τα δωρίσεις σε άτομα που τα έχουν ανάγκη. Με ένα κλικ στο διαδίκτυο θα βρεις σημεία συγκέντρωσης ρούχων ώστε να επιλέξεις αυτό που σε βολεύει περισσότερο.

Πηγή κεντρικής: unsplash.com