Ανανεώστε τη βεράντα σας!

Ανανεώστε τη βεράντα σας!

Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά

Αυτή την περίοδο, το να αγοράσει κανείς καινούρια έπιπλα για την βεράντα του μπορεί να είναι απαγορευτικά ακριβό. Αν κάνετε οικονομία μεν αλλά δεν θέλετε να συμβιβαστείτε με το ταλαιπωρημένο και φθαρμένο σετ επίπλων κήπου/μπαλκονιού, υπάρχουν λύσεις. Μπορείτε τόσο να ανανεώσετε με μικρές παρεμβάσεις το δικό σας όσο και να εντοπίσετε ενδιαφέρουσες λύσεις σε vintage καταστήματα ή υπαίθριες αγορές ακόμη και παλιατζίδικα. Ελάτε, η επανάχρηση αντικειμένων έχει απενοχοποιηθεί εντελώς! Ακόμη κι αν τα δικά σας παλιά έπιπλα ή αυτά που θα βρείτε έχουν δει καλύτερες μέρες, μην βιαστείτε να τα ξεγράψετε.


-Καθαρίστε τα με ειδικά προιόντα που αφαιρούν σκουριά και άλατα και είναι ιδανικά για πλαστικά. Η ξυλιτόλη κάνει θαύματα.

-Τρίψτε τα σκουριασμένα μεταλλικά έπιπλα ή τα ξύλινα με γυαλόχατρο για να λειάνετε την επιφάνεια. Μετά μπορείτε απλά να περάσετε ένα βερνίκι, ακόμη και διάφανο.

-Χρησιμοποιείστε μπογιά σε σπρέι. Στρώστε ένα νάιλον, φορέστε γάντια και μάσκα, κρατήστε αποστάσεις και σε λίγο χρόνο με ελάχιστο κόστος έχετε δώσει χρώμα στη βεράντα σας.

-Διακοσμήστε με τραπεζομάντιλα, ριχτάρια, καλύμματα και πολύχρωμα μαξιλάρια. Δεν κοστίζουν πολύ αλλά θα δώσουν εύκολα χρώμα και ζωντάνια στην μέχρι πρότινος μουντή σας βεράντα!