Πώς να φτιάξετε όμορφες θήκες για ρούχα από μαξιλαροθήκες!

Πώς να φτιάξετε όμορφες θήκες για ρούχα από μαξιλαροθήκες!

Στιλάτο και ανέξοδο και πάνω απ' όλα DIY

Μαξιλαροθήκες και ρούχα. Ρούχα και μαξιλαροθήκες. Μπορούν να έχουν μία πολύ καλή σχέση, εντός και εκτός πλυντηρίου. Ξέρουμε ίσως αρκετοί πώς αν πρόκειται να βάλουμε πλυντήριο με ευαίσθητα ρούχα και λεπτεπίλεπτα εσώρουχα, ο καλύτερος τρόπος να τα προστατεύσουμε ενώ παράλληλα πλένονται, είναι μία μαξιλαροθήκη. Βάζουμε το ευαίσθητο ρουχαλάκι μας μέσα, πλένονται και τα δύο και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Άλλος ένας τρόπος όμως για να χρησιμοποιήσουμε τις μαξιλαροθήκες μας είναι σαν προστατευτικές θήκες ρούχων για τη ντουλάπα. Ρούχα με παγιέτες, δαντέλες, μεταξωτά και ευαίσθητα φορέματα ή τοπ θα ησυχάσουν μια για πάντα από ενοχλητικά τραβήγματα και φθορές. Μπορείτε να πάρετε τις παλιές μαξιλαροθήκες της μαμάς σας, λοιπόν, και να ανοίξετε μια μικρή κάθετη τρύπα με ένα ψαλίδι, αφήνοντας χώρο για το 'λαιμό' της κρεμάστρας. Ράψτε το άνοιγμα για να μην ξεφτίζει είτε με απλό γαζί είτε με ένα μονόχρωμο ύφασμα σαν ρέλι, για μεγαλύτερη ασφάλεια και πιο όμορφο αποτέλεσμα, όπως στην φωτογραφία.

Σίγουρα όλοι έχουμε παλιές μαξιλαροθήκες ή μαμαδίστικες επιλογές που δεν ταιριάζουν στη δική μας οπτική διακόσμησης. Δεν υπάρχει λόγος να τις πετάξετε. Ιδού μία καλή λύση!

Διαβάστε ακόμη:

Πώς να αποφύγετε τα λάθη στη διακόσμηση

Πώς να κερδίσετε χρόνο όταν ετοιμάζεστε το πρωί