Φτιάξτε στιλάτα ράφια από συρτάρια

Φτιάξτε στιλάτα ράφια από συρτάρια

Εύκολα, γρήγορα και πρωτότυπα

Δεν είνει λίγες οι φορές που ένα συρτάρι από τον πάτο της παλιάς ντουλάπας δεν μας χρειάζεται. Συχνά, παλιές συρταριέρες βγαίνουν για πέταμα στο δρόμο. Ίσως είναι καλή ιδέα να κρατήσετε τα συρτάρια και να τα χρησιμοποιήσετε σαν ράφια.

Aπλά βγάλτε το συρτάρι και είτε στερεώστε το με ούπα στον τοίχο. Διαφορετικά μπορείτε να του καρφώσετε γαντζάκια και να καρφώσετε τα αντίστοιχα καρφιά στον τοίχο για να το κρατήσουν.

Αν θεωρείτε ότι χρειάζετε βάψιμο, μπορείτε να το κάνετε με ειδική μπογιά ή σπρέυ. Μια καλή λύση είναι απλά να το ξύσετε και να το αφήσετε έτσι δίνοντας ένα vintage look αν ταιριάζει με το χώρο σας. Στο εσωτερικό του καλή λύση θα ήταν μια ταπετσαρία.

Αν επιλέξετε να το στερεώσετε με ούπα μπορείτε να προσθέσετε ένα κομμάτι ξύλο σαν ράφι ή να του καρφώσετε μία ειδική μπάρα κρέμασης για πετσέτες στο κάτω μέρος και να το βάλετε κοντά στο νιπτήρα σας. Διαφορετικά αφήστε το έτσι ή καρφώστε κι άλλα ράφια στον τοίχο, δημιουργώντας ένα στιλάτο ασύμμετρο αποτέλεσμα που είναι ταυτόχρεονα χρηστικό και ενδιαφέρον!

Διαβάστε ακόμη:

Μετατρέψτε τα παλιά σας T-shirt σε stylish μαξιλαροθήκες

Πώς να αποφύγετε τα λάθη στη διακόσμηση