Πώς θα καταφέρετε να προσελκύσετε νέα άτομα στη ζωή σας;

Πώς θα καταφέρετε να προσελκύσετε νέα άτομα στη ζωή σας;

Καινούργιους ανθρώπους με θετική ενέργεια που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε

Kαλοκαιράκι χωρίς παρέα γίνεται; Δεν γίνεται! Ο χειμώνας που σε κράταγε μέσα στο σπίτι πέρασε. Τώρα αναζητάς παρέα για ουζάκι, για μπάνιο, για ποτάκι δίπλα στη θάλασσα.

Και συνειδητοποιείς ξαφνικά «που πήγαν όλοι;». Πολλοί λόγοι σε έκαναν εσωστρεφή στο παρελθόν. Η ανεργία, το χαμηλό εισόδημα, μια σχέση που τώρα τέλειωσε, η πολύ δουλεία. Δεν είχες χρόνο και τώρα το πληρώνεις. Θέλεις να ανοίξεις τους ορίζοντες σου, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να φέρεις πάλι πίσω τους παλιούς. Να μην αισθάνεσαι πια μοναξιά.

Πως μπορείς να το καταφέρεις αυτό; Μπορείς να βοηθηθείς εκ των εσω με το Fengshui.

Για να αισθανθείς δημιουργικός, κοινωνικός χρειάζεσαι την ενέργεια της φωτιάς, του κόκκινου χρώματος και του νότου. Άνοιξε τα πατζούρια στο νότιο τμήμα του σπιτιού σου, θέλουμε φως, πολύ φως σε αυτό το σημείο του σπιτιού. Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν, άναψε φώτα και κεριά. Στα νότια και νοτιοδυτικά επίσης χρησιμοποίησε το κόκκινο χρώμα. Σε λουλούδια, μαξιλάρια, ριχτάρια και όπου άλλου μπορείς.

Αν η είσοδος του σπιτιού σου είναι βόρεια τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να τοποθετήσεις κάτι σε κόκκινο χρώμα εκεί. Ένα χαλάκι, μια γλάστρα, ανάλογα με τον χώρο που διαθέτεις. Επίσης αν μπορείς απέφυγε για λίγο να κοιμάσαι με το κεφάλι στραμμένο στο βορρά. Κάτι κόκκινο θα βοηθήσει και στο υπνοδωμάτιο σου στην περίπτωση που είναι βορινό.

Το προφανές και λογικό είναι να κουνήσεις και εσύ το δαχτυλάκι σου και να σηκωθείς από τον καναπέ σου. Πήγαινε γυμναστήριο, εκτός του ότι θα κάνεις καλό στην υγεία σου, θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Παρακολούθησε σεμινάρια, για το κρασί, για φαγητό, αυτοβελτίωσης. Ανάλογα με το budget σου, διάλεξε.

Σε συνδυασμό με τις αλλαγές που σου προτείνω στο σπίτι σου, πολύ σύντομα θα δεις αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη:

Έρωτας και feng shui: Ας κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη!

Κρεβατοκάμαρα και feng shui: Πώς να ξαναβρούμε την ισορροπία μας!