Φτιάξε vintage πολυθρόνα από μια παλιά βαλίτσα!

Φτιάξε vintage πολυθρόνα από μια παλιά βαλίτσα!

Με ελάχιστα υλικά και λίγη καλή θέληση

Αγαπάμε τη vintage αισθητική και τα diy projects. Μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές και δείχνουν τόσο όμορφα στο χώρο. Μπορούμε κάλλιστα να ανακυκλώσουμε παλιά αντικείμενα και να τους δώσουμε νέα χρηστική αξία με λίγα βήματα- εντάξει καμιά φορά και λίγη προσπάθεια παραπάνω! Στην προκειμένη περίπτωση, αξίζει.

Εδώ πρόκειται για το απόλυτο upcycling, μιας παλιά βαλίτσας η οποία μετατρέπεται σε design πολυθρόνα από τα χεράκια μας. Θέλουμε λίγη υπομονή, 4 πόδια για τραπεζάκι τα οποία θα βρείτε οικονομικά σε μεγάλα καταστήματα με είδη σπιτιού, μαξιλάρια και μερικές ακόμη μικρολεπτομέρειες που προσθέτουμε κατά βούληση.
-4 πόδια
-4 εσωτερικές βίδες για τα πόδια
-1 μία τάβλα για να μπει στον πάτο της βαλίτσας όπου θα βιδωθούν και τα πόδια δημιουργώντας βάση
-αφρό ή μαξιλάρια για το εσωτερικό
-και ύφασμα

Αφού βάψετε τα πόδια όπως θέλετε ή όχι και ενώ έχετε περάσει την μετρημένη τάβλα στον πάτο, μπορείτε να μετρήσετε ένα πανί στις διαστάσεις της βαλίτσας και να το γεμίσετε δημιουργώντας μαξιλάρια για το κάθισμα και την πλάτη. Ύστερα απλά το ράβετε. Για να το σταθεροποιήσετε μπορείτε να το ράψετε εσωτερικά, στη φόδρα της βαλίτσας.

Προσθέστε ό, τι λεπτομέρειες θέλετε και είστε έτοιμοι. Βάλτε την στο σημείο της επιλογής σας και απολαύστε το δημιούργημά σας στο χώρο!

Διαβάστε ακόμη:
Μετατρέψτε μια παλιά σκάλα σε στιλάτη ραφιέρα!
Φτιάξτε το δικό σας φυσικό αρωματικό χώρου