Φθινόπωρο: Η τέλεια εποχή να οργανώσουμε την ντουλάπα μας

Φθινόπωρο: Η τέλεια εποχή να οργανώσουμε την ντουλάπα μας

Τα 4 βήματα για να το κάνουμε με επιτυχία

Το φθινόπωρο μπορεί να είναι περίεργη εποχή όσον αφορά τα ρούχα μας, αλλά και την οργάνωσή τους. Παρότι ακόμα φοράμε πολλά από τα καλοκαιρινά μας, τα πιο ελαφριά και αποκαλυτπικά τα μαζεύουμε ενώ έχουμε αρχίσει και τις πρώτες εμφανίσεις με τα πιο ζεστά ρούχα μας. Παρόλα αυτά, είναι μία καλή εποχή για να οργανώσετε την γκαρνταρόμπα σας. Κάντε το τέλεια, με τα 4 παρακάτω tips.

1) Δωρίστε ό,τι καλοκαιρινά δεν φορέσατε
Αν δεν φορέσατε καθόλου όλη τη σεζόν αυτό το φλοράλ φόρεμα που έχετε χρόνια, ή το σορτσάκι σας, οι πιθανότητες να τα ξαναφορέσετε είναι ελάχιστες. Όσο χαριτωμένα κι αν είναι, ήρθε, μάλλον η περίοδος να τα ξεοφορτωθείτε. Και μην ξεχνάτε ότι, τους χαλεπούς αυτούς καιρούς, δεν πετάμε τίποτα. Δωρίστε τα σε φίλους, συγγενείς ή σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.


2) Αποθηκεύστε τα σωστά
Όταν έχετε συγκεντρώσει, πλύνει και σιδερώσει όλα τα καλοκαιρινά που θα αποθηκεύσετε μέχρι του χρόνου, πάρτε κουτιά ή σακούλες με zippers, αποθηκεύστε τα εκεί, βάλτε τους και σακουλάκια με λεβάντα για να απομακρύνετε τα ζωύφια, και βάλτε τα στην θέση τους.


3) Βρείτε τον σωστό χώρο
Βρείτε ένα χώρο/ ντουλάπι που δεν θα τα έχετε όλο τον χειμώνα μες στα πόδια σας, τοποθετείστε τις σακούλες με τα ρούχα σας εκεί και ξανασχοληθείτε όταν ο καιρός ζεστάνει ξανά.


4) Εξετάστε προσεκτικά τα χειμερινά σας
Με τον ίδιο τρόπο, μεταχειριστείτε και τα χειμερινά ρούχα σας που τους τελευταίους μήνες είχατε ξεχάσει. Δοκιμάστε τα, δείτε σε τι κατάσταση είναι και αποφασίστε αν θα τα φορέσετε και αυτή την σεζόν.