Φτιάξτε πανέμορφα κεριά με glitter

Φτιάξτε πανέμορφα κεριά με glitter

Δώστε λάμψη στον χώρο σας με ένα απλό DIY

Αν ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν το glitter θα αγαπήσετε αυτό το κερί που θα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα και θα διακοσμήσετε με στυλ τον χώρο σας.

Τι θα χρειαστείτε:
1 μικρό κατσαρολάκι
1 μικρότερο μπολ από γυαλί ή μεταλλικό
Υπολείμματα από παλιά κεριά
Φυτίλι
Ένα γυάλινο βάζο που δεν χρησιμοποιείτε
Ξύσματα από κηρομπογιές στο χρώμα της αρεσκείας σας
Πολύ ψιλό glitter

Πώς θα το φτιάξετε:
Γεμίστε, κατά ένα τρίτο, το κατσαρολάκι με νερό και βάλτε το σε μάτι, σε μέτρια θερμοκρασία. Δημιουργήστε ένα μπαιν μαρί βάζοντας το μπολ σας μέσα στο κατσαρολάκι και μέσα στο μπολ τα υπολείμματα από τα παλιά σας κεριά, μέχρι να λιώσουν.

Προετοιμάστε το βαζάκι για το κερί σας, βάζοντας στο κέντρο του το φυτίλι και κρατώντας το σταθερό με την βοήθεια ενός μολυβιού, στο οποίο θα το έχετε τυλίξει. Εντωμεταξύ, στο μπολ όπου λιώνει το κερί, βάλτε τα ξύσματα της κηρομπογιάς για να πάρει το χρώμα που θέλετε και, αν επιθυμείτε, μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο.

Με μεγάλη προσοχή, ρίξτε το μίγμα του κεριού μέσα στο βαζάκι, προσέχοντας μην μετακινηθεί το φυτίλι και, αμέσως, ρίξτε στην επιφάνεια το glitter, Επειδή το glitter είναι πιο ελαφρύ από το κερί, θα παραμείνει πάνω- πάνω. Αφήστε το να στεγνώσει όλη τη νύχτα και ιδού! Το τέλειο glitter κερί είναι δικό σας!

Διαβάστε ακόμα:
Φτιάξτε ένα όμορφο κηροπήγιο, που θα κάνει το σπίτι σας να μοσχοβολάει!
Γλιστράνε τα παπούτσια σας; Σας έχουμε τα καλύτερα tips
Λεκές από μελάνι: Πώς μπορείτε να τον εξαφανίσετε στη στιγμή;