Ποπ «κουτί» περισυλλογής

Ποπ «κουτί» περισυλλογής

Ξέρετε τη φράση «think outside of the box», που σημαίνει να είστε πιο ανοιχτοί και ριζοσπαστικοί στον τρόπο σκέψης σας; Τώρα ήρθε η ώρα να σκεφτείτε μέσα στο κουτί.

Η φινλανδική εταιρεία Loook Industries χρησιμοποίησε αυτό ακριβώς το γνωμικό, σκέφτηκε «έξω από το κουτί», και δημιούργησε ένα έπιπλο ξεχωριστού design και αισθητικής, το οποίο όμως σε αναγκάζει να «μπεις» στο κουτί. Μπερδευτήκατε;

Είναι απλό. Πρόκειται για ένα καθιστικό με το όνομα Box Sofa and Lounger, που δίνει την αίσθηση της προστασίας και της απομόνωσης στον χρήστη, μακριά από τους θορύβους και τον κόσμο τριγύρω του, καθώς έχει το σχήμα ενός κουτιού κομμένου στη μέση.

Με το που κάθεσαι μέσα στο pop εσωτερικό του, καλυμμένο με πολυουρεθάνη σε διάφορα φλούο χρώματα, τα πάντα γύρω σου εξαφανίζονται και μπορείς να αφεθείς ήρεμος στις σκέψεις σου. Είναι ιδανικό για λόμπι γραφείων και ανοιχτούς χώρους γενικότερα, ή ακόμα και για διαχωριστικό δωματίων στο σπίτι. Υπάρχει σε μέγεθος πολυθρόνας, για ένα άτομο, αλλά και σε τριθέσιου καναπέ, αν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με κάποιον, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Για άλλη μια φορά, οι Φιλανδοί μας έβαλαν τα γυαλιά στο design -μέσα και έξω από το κουτί.