Christmas Minimal Decoration: Οι πιο ωραίες ιδέες για εσένα που θες κάτι διαφορετικό για φέτος

Ερμιόνη Σαρρή
Christmas Minimal Decoration: Οι πιο ωραίες ιδέες για εσένα που θες κάτι διαφορετικό για φέτος

Πώς θα ξεφύγεις από τα κλασσικά;

Εδώ και ημέρες υπόσχεσαι στον εαυτό σου πως το επόμενο Σαββατοκύριακο θα μπεις σε mood Χριστουγέννων και θα στολίσεις το σπίτι σου με λαμπάκια, μπάλες και δέντρα. Εντάξει, δε χρειάζεται να το παρακάνεις, αφού ακόμη και ο χριστουγεννιάτικος στολισμός έχει γίνει πια πιο minimal.

Αν, λοιπόν, θες φωταγωγήσεις το σπίτι σου, να τοποθετήσεις και ένα δέντρο με μερικές μπάλες αλλά το όλο σκηνικό να μην είναι too much, πάρε μερικές ιδέες από την παραπάνω gallery.

Να ξέρεις πως η τάση Black & white υιοθετείται ακόμα και στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Μπορείς να φτιάξεις ένα ωραιότατο ντεκόρ με λαμπάκια αλλά και να κατασκευάσεις διάφορα μικρά πραγματάκια που θα συμφωνούν απόλυτα με το Christmas spirit.

xmas lights 2 7b1f5

Μπορείς να παίξεις με μερικά ξύλιννα γράμματα, με φωτάκια μέσα σε γυάλες ή ακόμα και διακοσμητικά από τσόχα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα σου δείξουμε και πώς μπορείς να εντάξεις ακόμα και το μαυροπίνακα μέσα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου.

5a7ac307272dc138e27c5f071d044c1a

Δες στην παραπάνω gallery ιδέες για να κάνεις πιο minimal τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σαλονιού σου και περιμένουμε τις φωτογραφίες σου!