5 διακοσμητικά tips που θα «διώξουν» τη μονοτονία από το σπίτι σου

Ερμιόνη Σαρρή
5 διακοσμητικά tips που θα «διώξουν» τη μονοτονία από το σπίτι σου

Ο χειμώνας καλά κρατεί και όσο και αν μετράς αντίστροφα για το καλοκαίρι (120 μέρες και σήμερα πληροφοριακά), δεν παύει να φοράς τα χοντρά σου ρούχα και να αντικρίζεις σύννεφα στον ουρανό. Όντως, υπάρχουν μερικές ημέρες/εβδομάδες που η διάθεση σου δεν είναι και στα καλύτερά της και χρειάζεσαι λίγη… ανανέωση.

Η πρώτη κίνηση όλων των γυναικών είναι να πάνε για ψώνια. Καλά κάνεις, αλλά σκέψου και λίγο πιο πρακτικά. Μερικές αλλαγές στους χώρους του σπιτιού σου θα σε τονώσουν ψυχολογικά. Θα ξυπνάς μέσα σε κάτι νέο, διαφορετικό και θα επιστρέφεις το βράδυ σε ένα σαλόνι που θα σου αρέσει.

Μερικές αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού σου πίστεψέ μας πως θα βοηθήσουν αρκετά στην ψυχολογία σου.

-Αφαίρεσε από κάθε χώρο του σπιτιού σου ένα ΠΕΡΙΤΤΟ αντικείμενο.

- Τοποθέτησε κάποιο αγαπημένο σου αντικείμενο σε «στρατηγική» θέση. Εγώ για παράδειγμα μόλις κρέμασα στον τοίχο της κρεβατοκάμαράς μου μία ξύλινη επιγραφή με φωτάκια. Κάθε φορά που τη βλέπω… χαμογελάω!

b4f2aec3ed9494823a22d7d46a1401d9

- Άφησε το εξωτερικό φως να εισχωρεί στους χώρους του σπιτιού σου και ανανέωσε το σαλόνι ή την κουζίνα σου με κάποιο νέο φυτό.

- Χρησιμοποίησε χάρτινα κουτιά για να ρίχνεις μέσα τα χαρτιά (aka αποδείξεις/λογαριασμούς), τα περιοδικά και ό,τι άλλο προκαλεί ακαταστασία στην τραπεζαρία και το σαλόνι σου.

- Άναψε κάποιο αρωματικό κερί ενώ είσαι στο σπίτι και άφησέ το άρωμα του να κυκλοφορεί όλη την ημέρα μέσα στους χώρους του σπιτιού σου.

223373aab47b29a77500e463e4e651d5