Αλχημείες λουλουδιών

Αλχημείες λουλουδιών

Ένα σετ βάζων που θα σας μετατρέψει σε τρελούς επιστήμονες λουλουδιών και πάσης χλωρίδας.

Κλασικά βάζα, απλά, κρυστάλλινα ή πορσελάνινα, στα οποία βάζουμε μέσα μπουκέτα και πρασινάδες και τα τοποθετούμε σε μια γωνιά του σπιτιού ή στη μέση ενός τραπεζιού. Αυτό ξέραμε μέχρι τώρα, τουλάχιστον.

Η Louise Cambell, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Δανίας στον σχεδιασμό επίπλων και φωτιστικών, αποφάσισε να αποδομήσει το κλασικό βάζο και να μετατρέψει κάτι εξολοκλήρου νέο, μοντέρνο, σχεδόν έργο τέχνης.

Το σετ βάζων Fiducia, που γεννήθηκε μέσα από αυτή τη προσπάθεια, είναι ένα σύνολο βάζων που μας επιτρέπουν να κάνουμε τους δικούς μας συνδυασμούς και «αλχημείες», να παίξουμε με το σχέδιό τους και να δημιουργήσουμε τη δική μας σύνθεση λουλουδιών. Αποτελείται από πέντε βάζα, κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πορσελάνη Bone-China, τα οποία στηρίζονται μεταξύ τους με μαγνητάκια.

Πρωτότυπο, ξεχωριστό και σίγουρα πανέμορφο, το σετ βάζων Fiducia δεν κέρδισε τυχαία το Design Award του Δανικού περιοδικού interior design Boligmagasinet το 2009, στη κατηγορία «αγαπημένο του κοινού». Αν το αγαπήσατε κι εσείς, μπορείτε να το κάνετε δικό σας με μια επίσκεψη στο oladeco.com.