Με το Braun σύστημα σιδερώματος έχω πάντα χρόνο να φροντίζω το στυλ μου και των αγαπημένων μου

Με το Braun σύστημα σιδερώματος έχω πάντα χρόνο να φροντίζω το στυλ μου και των αγαπημένων μου

Η Μαρία Λουΐζα Βούρου έκανε το σίδερο παιχνιδάκι. 

Αν σας ρωτούσε κάποιος ποια από τις δουλειές του σπιτιού σας δυσκολεύει περισσότερο είτε από θέμα χρόνου είτε από θέμα διαδικασίας νομίζω η πλειοψηφία θα απαντούσε το σιδέρωμα!

Όλες μας όταν έχουμε σίδερο να κάνουμε μας πιάνει μικρή απελπισία να λέμε αλήθειες κορίτσια! Φυσικά στο τέλος καταλήγουμε πάντα να κάνουμε όλες τις ντάνες με τα ρούχα που περιμένουν, όχι με καλή διάθεση και μάλιστα χάνοντας αρκετό χρόνο που θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε για εμάς! Το me time μας ! Για να μην αναφέρω τις φορές που μπορεί να μην κάνουμε σωστή χρήση του σίδερου και να καταστρέφουμε τα ρούχα μας! Όσες έχουμε και παιδιά ξέρετε ότι το σιδέρωμα πάει σύννεφο για να έχουμε τα μικρά μας καθαρά και τακτοποιημένα!

Πως θα σας φαινόταν αν υπήρχε μια τεχνολογία που κάνεις το σίδερο παιχνιδάκι , γρήγορα και προστατεύεις τα ρούχα σου για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα;

Εδώ λοιπόν έρχεται το Σύστημα Σιδερώματος της Braun CareStyle Compact Pro το οποίο έχει ένα χαρακτηριστικό που δεν έχω ξαναδεί σε κανένα σίδερο, την ανασηκωμένη FreeGlide 3D ανασηκωμένη πλάκα που κάνει την εμπειρία σιδερώματος πολύ γρήγορη ώστε να έχουμε το χρόνο να ασχοληθούμε με πιο ευχάριστα και χαλαρωτικά πράγματα!

1656920460079-360224360-image003.jpg

Με επιφάνεια εμπνευσμένη από τη σανίδα του snowboard (ω ναι!) για γρήγορο και αποδοτικό σιδέρωμα χωρίς να ¨κολλάει¨ πουθενά γλυτώνοντας χρόνο και κόπο! Σιδερώνει ακόμα και προς τα πίσω επάνω από κουμπιά τσέπες φερμουάρ, δεν κολλάει σε κανένα εμπόδιο.

1656920480609-423618451-image005.jpg

Με διαφορετικά προγράμματα για όλα τα υφάσματα έτσι ώστε να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα χωρίς να ταλαιπωρείς και να καταστρέφεις τα ρούχα σου!

Ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε δύσκολα υφάσματα και ρούχα με κουμπιά και τσέπες που όσο να ναι μας καθυστερούν περισσότερο!

Έτσι θα έχεις πάντα χρόνο να φροντίζεις το στυλ σου αλλά και των αγαπημένων σου ! Με τη Braun θα δώσεις ένα έξτρα Boost στα ρούχα σου που θα σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση! Plus θα έχεις χρόνο για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις της ημέρας αλλά και να βρεις χρόνο για σένα .. Να πας μια βόλτα , να κάνεις γυμναστική, να δεις αγαπημένα σου πρόσωπα!

Με τη Braun 3D technology έχεις τον τρόπο!

#meTimeΤΩΡΑbyBRAUN