Πώς ανακάλυψα τον καλύτερο «σύμμαχο» της γκαρνταρόμπας και της καθημερινότητάς μου

Πώς ανακάλυψα τον καλύτερο «σύμμαχο» της γκαρνταρόμπας και της καθημερινότητάς μου

Η Ναταλία Κατσακιώρη μιλάει για το «κλειδί» το οποίο βρίσκεται στην οργάνωση και τους κατάλληλους «συμμάχους».

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά των πιο stylish γυναικών είναι ότι δεν βγαίνουν από το σπίτι με τσαλακωμένα ρούχα. Διαλέγουν από το προηγούμενο βράδυ το κάθε τους outfit και φροντίζουν να είναι άψογα σεταρισμένο και καλοσιδερωμένο, αφού τα ασιδέρωτα ρούχα κάνουν και το πιο elegant και ακριβό item να μοιάζει παρωχημένο. Πόσο εύκολο είναι όμως, να ξέρεις κάθε μέρα τι θα βάλεις την επόμενη, από το προηγούμενο βράδυ; Καθόλου, έρχομαι να σου απαντήσω, ακόμη και αν ασχολείσαι επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας ή αν είσαι fashion editor, όπως συμβαίνει στη δική μου περίπτωση.

Βλέπεις, μπορεί να ασχολούμαι με τη μόδα σχεδόν όλη μέρα, ωστόσο, συχνά δεν έχω τον χρόνο να φροντίζω τα αγαπημένα μου outfits ή το στυλ μου, να οργανώνω την γκαρνταρόμπα μου και να δημιουργώ ιδιαίτερους στυλιστικούς συνδυασμούς για τις εμφανίσεις μου. Διότι μπορεί όλα αυτά να φαντάζουν ως μερικά ακόμη «πρέπει» για κάποιες όμως, για εμένα είναι όλα όσα θέλω να κάνω στο me time μου, δηλαδή στον -ομολογουμένως δυσεύρετο- ελεύθερό μου χρόνο.

1656921796925-418713334-image003.jpg

Το «κλειδί» βρίσκεται στην οργάνωση και τους κατάλληλους «συμμάχους»

Η αλήθεια είναι πως για να ήμουν σε θέση να απολαμβάνω καθημερινά όλα όσα με γέμιζαν και να έβαζα στο πρόγραμμά μου περισσότερες fashion στιγμές, γνώριζα ότι έπρεπε πρώτα να ολοκλήρωνα τα επαγγελματικά μου tasks και μετά, τις δουλειές του σπιτιού και φυσικά, το σιδέρωμα. Διότι άψογοι stylish συνδυασμοί χωρίς αψεγάδιαστα ρούχα, δεν υπάρχουν.

1656921812628-11517878-image005.jpg

Προσωπικά δεν είμαι fan του σιδερώματος (ή τουλάχιστον δεν το λάτρευα μέχρι προσφάτως), ωστόσο, δεν υπάρχει περίπτωση να βγω από το σπίτι με ένα outfit που δεν είναι τέλεια σιδερωμένο. Γραφείο, υποχρεώσεις, events και συνεχόμενες μετακινήσεις με έχουν κάνει να μάθω τον τρόπο να προσαρμόζω το κάθε μου look στις απαιτούμενες περιστάσεις. Για να είχα όλα τα παραπάνω όμως, ήξερα πως χρειαζόμουν ένα σίδερο που θα ανταποκρινόταν στις ανάγκες μου. Ποιες ήταν και είναι αυτές; Η ταχύτητα, η άνεση, αλλά και η εξοικονόμηση χρόνου, αφού καμία γυναίκα, όσο και αν αγαπά την μόδα και το styling, δεν θέλει να χάνει πολύτιμο προσωπικό χρόνο με τις δουλειές του σπιτιού.

Κάπως έτσι, αποφάσισα να αναβαθμίσω τη διαδικασία του σιδερώματος, βρίσκοντας τον κατάλληλο «σύμμαχο» για την γκαρνταρόμπα και την καθημερινότητά μου. Και τον βρήκα επιλέγοντας αντί για ένα απλό ατμοσίδερο, ένα Σύστημα Σιδερώματος και συγκεκριμένα το Care Style 7 της Braun. Μία συσκευή που πραγματικά άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζω το σιδέρωμα. Διότι όσο έντονοι και αν είναι οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μου, ανάμεσα σε εργασία, φίλους και socializing, με βοηθά να βρίσκω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου, χρόνο για να οργανώνω την γκαρνταρόμπα μου και ταυτόχρονα, να σκεφτώ και να δημιουργώ ιδιαίτερους στυλιστικούς συνδυασμούς.

1656921831451-812519894-image009.jpg

Όταν δεν υπάρχει χρόνος, υπάρχει «έξυπνος» τρόπος και καινοτόμες λύσεις

Αν αναρωτιέσαι πώς ένα Σύστημα Σιδερώματος μπορεί να φροντίζει το στυλ και τα ρούχα σου και παράλληλα, να σε βοηθά να κερδίζεις καθημερινά χρόνο για εσένα, τότε ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις το αγαπημένο μου Σύστημα Σιδερώματος Carestyle 7 IS 7155 WH, ένα must-have item για κάθε fashion lover.

Βλέπεις, οι κορυφαίες λειτουργίες του μου επιτρέπουν να φροντίζω εξειδικευμένα, εύκολα και γρήγορα τα μοναδικά items της ντουλάπας μου, ενώ η γρήγορη προθέρμανσή του σε μόλις δύο λεπτά, είναι ιδανική για εμένα που θέλω να σιδερώνω ένα ρούχο λίγο πριν φύγω από το σπίτι - και πάντα βιάζομαι.

1656921848986-793345677-image007.jpg

Να αναφέρω απλώς ότι χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Turbo, σιδερώνω στο λεπτό και τα πιο δύσκολα και χοντρά υφάσματα, ακόμα και κρεμασμένα. Αυτό όμως που δεν μπορώ να ξεπεράσω, είναι ότι το Care Style 7 διαθέτει την πρώτη Free Glide 3D πλάκα σιδερώματος στον κόσμο, που σιδερώνει ακόμα και προς τα πίσω, ενώ δεν μαγκώνει σε τσέπες και κουμπιά, σούρες, πιέτες και άλλα δύσκολα σημεία που για εμάς τις fashionistas είναι τόσο σημαντικά. Και για όλους αυτούς τους λόγους, πρόκειται για μία μοναδική καινοτομία για κάθε γυναίκα που δίνει προσοχή στις λεπτομέρειες, ειδικότερα όσον αφορά στο στυλ της.

1656921858551-924589215-image011.jpg

Στα παραπάνω πλεονεκτήματα του αγαπημένου μου ατμοσίδερου, περιλαμβάνεται η ολισθαίνουσα πλάκα της Braun, Eloxal Plus, που επιταχύνει το σιδέρωμα με αποτέλεσμα να έχω όλο τον ελεύθερο χρόνο στη διάθεση μου, αφού ο χρόνος σιδερώματος μειώνεται στο μισό. Εκτός όμως από την ταχύτητα, με το Care Style 7 αποχαιρέτησα και τα ενοχλητικά σταξίματα, βάζοντας τέλος στους άσχημους λεκέδες νερού και τις διαρροές κατά το σιδέρωμα. Χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία της σειράς, μάλιστα, η θερμοκρασία ελέγχεται πολύ πιο αποτελεσματικά, σε σύγκριση με έναν παραδοσιακό θερμοστάτη, πράγμα που σημαίνει ότι σιδερώνω ταχύτερα, αφού δεν χρειάζεται να σταματάω συνέχεια, για να σκουπίζω το νερό, που στο παρελθόν μπορεί να κατέστρεφε το outfit που είχα διαλέξει για την μέρα μου.

image013.jpg

Τέλος, μία ακόμη αγαπημένη μου λειτουργία είναι η Smart i-care, που όπως αποκαλύπτει και η ονομασία της, είναι τόσο «έξυπνη», που διαθέτει μία ιδανική θερμοκρασία για όλα τα υφάσματα και έτσι, προστατεύει τα αγαπημένα μου υφάσματα κατά τη διάρκεια του σιδερώματος. Απλώς ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει στο σιδέρωμα.

image015.jpg

Εγώ βρήκα τον καλύτερο «σύμμαχο» της ντουλάπας μου. Εσύ ακόμη να φέρεις στη ζωή σου ένα «έξυπνο» σύστημα σιδερώματος, που θα βάλει και εσένα στη λίστα των πιο καλοντυμένων γυναικών και θα σε βοηθά να κερδίζεις καθημερινά χρόνο και ενέργεια, για όλα όσα αγαπάς;

#meTimeΤΩΡΑbyBRAUN