Η επιλογή που μου χάρισε λίγο παραπάνω χρόνο για yoga στο σπίτι

Η επιλογή που μου χάρισε λίγο παραπάνω χρόνο για yoga στο σπίτι

Η Κατερίνα Πατούλια μιλάει για τη σημασία του να χαρίζεις στον εαυτό σου δώρα που δίνουν ώθηση στο me time σου.

Αγαπημένο μου ημερολόγιο Namaste και σήμερα. Το ρόλοι δείχνει εφτά παρά είκοσι το απόγευμα, έχω μπει στο σπίτι μετά από μια γεμάτη ημέρα στο γραφείο και τρέχω να κάνω ντους για να ξεκινήσω το μάθημα της online yoga, την αγαπημένη συνήθεια της καραντίνας που έγινε λατρεία. Στο μπαλκόνι ο ήλιος έχει αρχίσει να δύει, μοσχοβολάνε ήδη τα κουμκουάτ στη γλάστρα, το γλαστράκι-ενθύμιο από εκείνο το αξέχαστο ταξίδι στην Κέρκυρα κι εγώ, έχω ήδη ετοιμάσει το στρώμα μου, καθώς περιμένω να συνδεθώ στην πλατφόρμα για το μάθημα yoga.

Είμαι έτοιμη, μόνο που έχω ξεχάσει κάτι πολύ σημαντικό. Τη στοίβα με τα ρούχα που παραμένουν ασιδέρωτα και φιγουράρουν σαν ψηλός «πύργος» στην άκρη του υπνοδωματίου. Και ανάμεσά τους βρίσκεται το αγαπημένο μου τοπ και το κολάν, που κάνουν τη yoga πιο διασκεδαστική. Πιο δίπλα, οι αγαπημένες πετσέτες για τη γυμναστική και στο μυαλό μου επικρατεί η πεποίθηση πως σε μισή ώρα δεν θα λέω Namaste στη Μαρίλια, τη δασκάλα yoga που μαζί περάσαμε και χειμώνες και καλοκαίρια.

1656921582469-28694148-image003.jpg

Εκεί που είμαι σίγουρη πως θα χάσω το αγαπημένο μου wellness session, λοιπόν, θυμάμαι το καλύτερο δώρο που πήρα στον εαυτό μου στα πρόσφατα γενέθλιά μου. Έναν χρόνο μεγαλύτερη και έναν χρόνο σοφότερη, είπα στον εαυτό μου και αποφάσισα να γλιτώσω τον μισό χρόνο που διέθετα σε μια συνήθεια που λατρεύω να μισώ: Το σιδέρωμα. Και αν κάτι έμαθα από τα φετινά μου γενέθλια, αυτό είναι πως τα καλύτερα δώρα τα κάνεις εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου και ότι το σιδέρωμα με το σωστό Σύστημα Σιδερώματος γίνεται στον μισό χρόνο -και μπορεί να καταλαμβάνει και τον μισό χώρο.

1656921598374-14935896-image005.jpg

Η σημασία να χαρίζεις στον εαυτό σου δώρα που δίνουν ώθηση στο me time σου

Το δώρο που έκανα στον εαυτό μου φέτος, λοιπόν, ήταν το Σύστημα Σιδερώματος της Braun CareStyle Compact Pro. Και αν κέρδισα τη μισή μου ψυχική ηρεμία από τη yoga που κάνω καθημερινά, την υπόλοιπη την απέκτησα χάρη στο νέο μου Σύστημα σιδερώματος με το μοναδικό συνδυασμό της τεχνολογίας DoubleSteam και της πρώτης στον κόσμο τεχνολογίας FreeGlide 3D, αλλά και τον καινοτόμο κάθετο σχεδιασμό του που καταλαμβάνει 50% λιγότερο χώρο. Το καλύτερο είναι πως ο βαθμός παροχής του ατμού είναι 100% υψηλότερος, οπότε το crop τοπ για την προπόνηση χρειάζεται ένα και μοναδικό πέρασμα, ενώ με την τεχνολογία FreeGlide 3D, η μοναδική ανασηκωμένη πλάκα υπόσχεται να περάσει ανεμπόδιστα επάνω από στάμπες, lycra υφάσματα, ραφές, τσέπες και να διατηρήσει ανέπαφο το athleisure look μου για πολλά ακόμη κάθιδρα workout στο μπαλκόνι.

1656921611210-872601690-image007.jpg

Και όσο μοιράζομαι μαζί σου όλα αυτά, έχω σιδερώσει ήδη τον «πύργο» από τα ασιδέρωτα ρούχα και έχω πέντε λεπτά ακόμα πριν την yoga και απίστευτη διάθεση για να φροντίσω τους πανσέδες και τα γεράνια στο μπαλκόνι, να βάλω χαλαρωτική μουσική και να νιώσω πραγματική ευεξία.

1656921638025-517336336-image009.jpg

Για την ώρα όμως, τρέχω να αποθηκεύσω το ακόμη πιο αγαπημένο μου CareStyle Compact Pro -που χωράει παντού- και να ετοιμαστώ για το yoga session. Και το επόμενο Σαββατοκύριακο που θα με βρει ξανά στο αγαπημένο μου νησί, την Κέρκυρα, δεν θα ξεχάσω να βάλω και τα φρεσκοσιδερωμένα ρούχα στη βαλίτσα. Το καλύτερο είναι πως μένουν ατσαλάκωτα και ας τα σιδέρωσα στο μισό χρόνο!

1656921651645-489277735-image011.jpg

#meTimeΤΩΡΑbyBRAUN