Το σιδέρωμα «έτρωγε» πάντα τον πιο γόνιμο χρόνο μου, αλλά όχι πια - Δες πώς θα το μειώσεις και εσύ

Το σιδέρωμα «έτρωγε» πάντα τον πιο γόνιμο χρόνο μου, αλλά όχι πια - Δες πώς θα το μειώσεις και εσύ

Η Μαρία Ροδίτη μιλάει για τις τεχνολογίες που σε βοηθούν να κερδίζεις χρόνο για όλα όσα αγαπάς.

Η αλήθεια είναι πως η φροντίδα της επιδερμίδας μου είναι για εμένα «το άλφα και το ωμέγα» στην καθημερινότητά μου. Επειδή χρησιμοποιώ foundation και πούδρα κάθε μέρα (και συνεπώς επιβαρύνω αρκετά το δέρμα μου), θέλω πάντα να του «χαρίζω» και το σωστό skincare. Να επιστρέφω, δηλαδή, το απόγευμα στο σπίτι από το γραφείο και να αφιερώνω το me-time μου στην περιποίηση της επιδερμίδας μου. Και μπορεί αυτό να φαντάζει απλό, ωστόσο, στην περίπτωσή μου δεν είναι.

Διότι όταν χρειάζεται να οδηγώ καθημερινά από τον Άλιμο μέχρι την Κηφισιά, περνώντας περίπου δύο ώρες στο αυτοκίνητο για να φτάσω από το σπίτι στο γραφείο, όταν πρέπει να κάνω τις αγορές του σούπερ μάρκετ, να καθαρίζω το σπίτι, να βάζω πλυντήριο και να σιδερώνω τα αγαπημένα μου ρούχα, τότε το καθημερινό me-time ritual που θέλω να απολαμβάνω, αναδεικνύεται σε πολυτέλεια.

1656922104269-539582247-image003.jpg

Ήξερα, λοιπόν, ότι για να έκανα κάθε μέρα αυτό που πραγματικά ήθελα και είχα ανάγκη, δηλαδή το να φροντίζω την επιδερμίδα μου, έπρεπε να βρω έναν τρόπο να «ξεκλέβω» χρόνο για να απολαμβάνω το beauty me time μου. Και για να τα καταφέρω, ξεκίνησα με το να αναλογιστώ ποιες δουλειές του σπιτιού μου «έκλεβαν» τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Και μία από αυτές ήταν το σιδέρωμα.

Οφείλω να ομολογήσω ότι μπορεί να μην λάτρευα -μέχρι προσφάτως- το σιδέρωμα, ωστόσο, ήμουν πάντα πολύ σχολαστική με αυτό. Δεν περνούσα απλώς το σίδερο πάνω στα ρούχα και τελείωνα, αλλά ήθελα τα outfit μου να είναι τέλεια σιδερωμένα, χωρίς ούτε μία ζάρα. Όπως καταλαβαίνεις, βέβαια, κάτι τέτοιο απαιτεί χρόνο και ναι, συχνά κατέληγα να αφιερώνω ένα ολόκληρο απόγευμα για να σιδερώσω όλα τα ρούχα μου. Πού χρόνος για skincare, λοιπόν;

Κάπως έτσι, αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου και μία διεξοδική έρευνα αναφορικά με τις νέες τεχνολογίες που θα με βοηθούσαν να κάνω πιο εύκολη και λιγότερο χρονοβόρα αυτήν τη διαδικασία, με οδήγησε στον νέο και αγαπημένο μου tech «σύμμαχο», δηλαδή στο Braun Σύστημα Σιδερώματος και συγκεκριμένα στο CareStyle 7, το ατμοσίδερο της Braun με τις καλύτερες επιδόσεις!

1656922115489-301988341-image005.jpg

Οι τεχνολογίες που σε βοηθούν να κερδίζεις χρόνο για όλα όσα αγαπάς

Σίγουρα η σωστή οργάνωση του προγράμματός σου, μπορεί να σε βοηθήσει να κερδίζεις καθημερινά χρόνο για ανθρώπους, ιεροτελεστίες και συνήθειες που σε γεμίζουν. Ωστόσο, όταν χρειάζεσαι αρκετή ώρα και πολλή ενέργεια για να ολοκληρώσεις μία απλή δουλειά του σπιτιού, όπως το σιδέρωμα, τότε όσο οργανωμένη και να είσαι, δύσκολα θα βρίσκεις χρόνο για το me time σου.

Εδώ όμως, έρχεται η τεχνολογία για να σε βοηθήσει και να σου λύσει τα χέρια, όπως συνέβη στη δική μου περίπτωση, με το νέο Σύστημα Σιδερώματος Carestyle 7 IS 7155 WH, που σίγουρα δεν είναι απλώς μία πολυτέλεια στην καθημερινότητά μου, αλλά μία απαραίτητη προσθήκη, όπως διαπίστωσα «από πρώτο χέρι».

1656922137393-110739767-image007.jpg

Βλέπεις, αρκούσε αυτή η tech προσθήκη στο σπίτι μου για να μειώσω τη διαδικασία του σιδερώματος και κυρίως, για να δω το σιδέρωμα με μία πολύ πιο θετική «ματιά». Δεν είναι μόνο η δύναμη του ατμού που μειώνει κατά 50% τον χρόνο σιδερώματος (απίστευτο, κι όμως αληθινό). Είναι και η πλάκα σιδερώματος FreeGlide 3D, που περνά μπρος-πίσω πάνω από οποιοδήποτε «εμπόδιο», όπως τα κουμπιά και τις τσέπες των ρούχων. Και αυτό είναι που σχεδόν δεν μπορώ να πιστέψω, όταν χρησιμοποιώ το Σύστημα Σιδερώματος Braun CareStyle 7!

Το Σύστημα Σιδερώματος της Braun όμως, δεν μένει μόνο εκεί. Διότι, μεταξύ άλλων, διαθέτει σύστημα αφαλάτωσης, το οποίο μάλιστα προειδοποιεί για πιθανή συσσώρευση μεταλλικών αλάτων, ενώ διαθέτει και το σύστημα Easy Lock για την εύκολη μεταφορά και την αποθήκευσή του. Καταλαβαίνεις τώρα γιατί αγάπησα την Braun και γιατί δεν αγχώνομαι πια για τη στοίβα των ρούχων που με περιμένουν στη σιδερώστρα μου μετά το γραφείο;

Το μόνο που κάνω, είναι να επιστρέφω στο σπίτι, να σιδερώνω με το Σύστημα Σιδερώματος Carestyle 7 IS 7155 WH της Braun στον μισό χρόνο από όσο κανονικά θα ήθελα και έτσι, να μην αγχώνομαι για το πότε θα προλάβω να περιποιηθώ την επιδερμίδα μου. Για την ακρίβεια, πλέον όχι μόνο προλαβαίνω, αλλά πραγματικά έχω τον χρόνο να ανάβω αρωματικά κεριά στο μπάνιο μου, να βάζω χαλαρή μουσική, να απενεργοποιώ το κινητό, να κάνω scrub, απολέπιση στο σώμα μου και μάσκες μαλλιών, χωρίς… να με «κυνηγούν» τα «πρέπει».

1656922147350-79310131-image009.jpg

Δεν είναι τόσο δύσκολο, όσο πιστεύεις λοιπόν, να κερδίζεις καθημερινά περισσότερο χρόνο για το me time σου και συνεπώς, για την προσωπική σου φροντίδα, ό,τι και αν απολαμβάνεις να κάνεις στον ελεύθερό σου χρόνο. Αρκεί η καλύτερη οργάνωση του προγράμματός σου και κυρίως, ο «εξοπλισμός» του σπιτιού σου με τις κατάλληλες συσκευές και τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες, δηλαδή εκείνες που μειώνουν στο μισό τον χρόνο που πρέπει να αφιερώνεις στις δουλειές του σπιτιού, που δεν γίνεται να αποφύγεις, όπως το σιδέρωμα. Το σίγουρο είναι πως στη δική μου περίπτωση, το σιδέρωμα όχι μόνο δεν «τρώει» πλέον τον πιο γόνιμο χρόνο της ημέρας μου, αλλά έχει αναδειχθεί και σε μία διαδικασία που έχω αρχίσει να απολαμβάνω, κάθε φορά που νιώθω την FreeGlide3D πλάκα σιδερώματος να «γλιστρά» ανεμπόδιστα πάνω στα ρούχα μου!

#meTimeΤΩΡΑbyBRAUN